Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 338 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 15:03
Plus.
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
_________________ "Niektórzy ludzie uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci. Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem.
Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza."
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 30 Sie 2008 Posty: 82 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 13:43
Orange, dokładniej Orange Go na kartę
_________________ Najpiękniejszy mój świat, najpiękniejsze dni, zostawiłem tam kolorowe sny. Kiedyś zatrzymam czas i na skrzydłach jak ptak, będę leciał co sił tam gdzie moje sny.
Ja mam HEYAH, ale ten nr mają tylko najbliższe osoby (5), mam też abonament z Ery pod nim jestem dostępna rzadko, bo po prostu często wyłączam tą komórkę. Z ery jestem b. niezadowolona, bo mam nieodparte wrażenie, że co jakiś czas rachunki są zawyżane.
_________________ Miłość ma wpisane w siebie cierpienie. Nieuniknione, chociażby przy rozstaniach. Przyjaźń – nie.
(J.L. Wiśniewski)
Plus, dokładniej w MixPlusie. Trochę żałuję, bo niedawno umowę przedłużyłam i teraz znów tyle czasu , a telefonu coraz mniej jakoś używam... Ale przynajmniej mam praktycznie cały czas coś na koncie
_________________ takie właśnie są kształty myśli,
których nikt nie wymyślił...
niesie mnie pozytywna myśl, że nie jest źle
Wszystko wydaje się takie samo
A jednak inne jest wszystko