Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1548 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 23:21
Braggadacio napisał/a:
moim pierwszym telefonem była Nokia 3310..
Nie wiem czemu ale zawsze chciałam go mieć !! :p
Moj pierwszy to Sony Ericsson ale nie pamietam jaki .. wtedy jeszcze ta firma byla malo popularna :p taki niebieski z plastikową klapką .. kwadratowy :p hah chyba w 1 klasie gim
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Ja też chciałam choć nie miałam. W każdym bądź razie mnie urzekła w niej jedna gra, która nazywała się wąż i klawisze którymi wygodnie się grało
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 6 razy Wiek: 16 Dołączyła: 14 Mar 2008 Posty: 247
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 16:03
Ja w piątej klasie podstawówki miałam komórkę, nie pamiętam jaki model. Jedyne co mi w pamięci utkwiło to to że była ona taka duża Prawie jak pilot do telewizora
_________________ Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi,
bo nie jesteś sam...
Wiek: 13 Dołączyła: 15 Mar 2008 Posty: 43 Skąd: Wałbrzych
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 21:10
sonyericssonT230
_________________ "Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby" STANISŁAW JERZY LEC "Wierzę, że tam na górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd..." WOODY ALLEN