Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 115 Skąd: z za konsoli dj'a
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 08:05 Aprilia ?? a może jednak japońce ??
kurde mam aprilke i jestem z niej bardzo kiepsko zadowolony wręcz w ogóle , za części jest masa kasy i w ogóle kumpel już czeka 3 miesiące na części z włoch ...... Jednak hondy , yamaha itd. sa o wiele lepsze ...... bo z włochami to niema co .....
_________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli jej się wyrzekniemy umrzemy z głodu pod drzewem życia nie mając śmiałości by zerwać jego owoce..."
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 938 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 17:37
Zależy, w jakim stanie sprzęt kupisz. Niedaleko mnei miszka kolo jeżdżący Hondą MTX. On czekał miesiąc na części, płynęłuy promem. 500zł za cylinder chłodzony powietrzem. Sama maszyna-scierwo. Tysiąc biegów, a odejścia jak nie ma tak nie ma
[ Dodano: 2006-08-27, 22:41 ]
BTW: W większości 50ccm (aprilia RS, RX, Yamaha DT, TZR, Malaguti/nie znam modelu) masz ten sam silnik-Minarelli AM6
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
_________________ A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 115 Skąd: z za konsoli dj'a
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 06:50
jak już wcześniej mówiłem minarelli Am-4 czyli 4 biegi Elastynka Vibe ma znak markowy w avatarze tej firmy ;] no tak Aprilia Europa Af-1. Oooo i wokońcu dział godny temu tematowi ;]