pomarzyc o posiadaniu takiego cudu zawsze mozna , ale popatrzyc nikt nie zabroni
Mnie takie wozy nie ciekawią. A gdybym już kupił to całe noce bym nie spał tylko musiałbym patrzyć czy nikt się nie włamię.Czyli bez sensu.
_________________ Wygląd się nie liczy, a skoro powstała sugestia, że podpis jest za długi, to lepiej go skrócić, by nie przeszkadzać w przeglądaniu forum!
e tam ceny wzięte z kosmosu ja wole mojego fiata 126p założyłem do niego silnik z opla astry 1,6 naximum jakie wyciągnie to 219 km / h i tu można powiedzieć ze tanie i szybkie autko
mam myśleć ,ze to ironia ?? czy kolejne dziecko fantazji ??
Sadek , jakie wrażenie robi ?? Właściciel jest znany w polsce ( chodzi mi czy jakiś aktor ).
Aktora nie wiem czy by bylo stac na paliwo do tego:) Tak jak pisałem facet ma fabryke okien i wynajmuje nieruchomosci (kilkanascie kamienic, ma wlasne centra handlowe)
Zarabia prawie 130 milionów zł rocznie ale jest bardzo serdeczny i miły:) Własciwie nawet skromny biorąc pod uwage to co ma...
A wrażenie... generalnie kosmos ale najwiekszy szok to zobaczyc te wszystkie jego samochody (w wiekszosci Porsche) przed jego garażem wiekosci sporej willi:)
Sadek weź rzuć mu text ze masz na forum gościa który go lubi i nie dostał nic na mikołaja :d Zadowole sie impreza STI , a jak ma wielkie serce to moze byc nowy GTR :D Tak na poważnie to jakie jest mniej wiecej spalanie w miescje weyrona ? nawet sie tym nie interesiłem
_________________ Oo\__/oO Skyline is the limit...
Straight sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae
Drift isn't the fastest way trought the corner. It's the most exciting way.. - Keiichi Tsuchiya
Ja widzialam Bugatti przejezdzalo kolo dworca glownego we Wrocku. ;D hrhr.
Jezdzi i to sporo, ostatnio nawet stawia samochód przed bramą:)
W zeszłym tygodniu spotkałem faceta który mieszka w Katowicach i ma nowe Ferrari F430 i Porsche Carerra GT, naprawde fajny facet:)
pomarzyc o posiadaniu takiego cudu zawsze mozna , ale popatrzyc nikt nie zabroni
a stać by Cię było na paliwo ?
tę moc 1001 kM wyciągnięto dość wulgarnie, mam namyśli dwa ośmiolitrowe silniki 4 intercoolery i 4 turbosprężarki, spalanie może wynośić 40l/100km albo 60l/100km jak szalejesz.
a dla wiadomości to bristol T-fighter jest najszybszym wózkiem.
_________________ no past, no future - only this moment !
Oglądałem ostatnio na discovery program o tym aucie. Co ci z tego, że jedziesz 400km/h jak paliwo skończy ci się po 10 minut takiej jazdy, a opony zużyją się po 15 ??
_________________ "Nie każde złoto blask okrywa,
Ani wędrowiec myli drogi,
Starość dojrzałą siłą bywa,
Korzeni mróz nie sięga srogi..."