Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 938 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 09:17
Robert
Veyron to niezbyt ładny wóz, z którego media zrobiły cudo, ze względu na technikę. Są jednak dużo ekskluzywniejsze bugati. Choćby EB 110. Tego nie da się kupić. Na allegro raz tylko był. Ponad 10-letni za cenę tylko 400000zł niższą od nowego Veyrona.(a ten kosztuje 4mln zł, milion euro, o ile dobrze pamiętam)
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 938 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 10:13
DS to piekny wóz
Jednak ja bym go nie kupił
Dlaczego? Obawa przed rozpadnięciem się zawieszenia. Za cholerę do tego części nie dostaniesz, a hydropneumatyka tylko w Citroenie
BTW: Ja chcę garbusa. Łatwo wchodziły silniki ze skrzyniami od 911. Lekki, mocny, RWD
Gitara
[ Dodano: 2006-09-01, 15:15 ]
Diesel z tego rocznika?
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
ej ja to autko chce ( Bugatti Veyron ) szukam bogatego meza
ale autko wyczepiste choc u nas nie ma warunkow na takie auta i najkwyzej to sie mozna w nim zabic
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Wiek: 19 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 251 Skąd: Jaworzno
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 09:03
Co do DS-y. jestem w klubie citroenowców:P Znaczy zawsze z tatą byłam;p I tam jest taka śliczny Citroen DS.. Niebieski, ale śliczny.. Ahh.. A tam. Jak się chce to się wzystko może. I części też można dostać. Jakoś jeżdżą. Śliczny też jest Citroen CX Ehh.. Rozmarzyłąm się troszkę;p
_________________ "Listy przebojów, fascynacja kiczem -oto polska młodzież (...)"
a pozatym 400km/h - nawet sie nie gdzie tak rozpedzic
mało autostrad?
Elastynka napisał/a:
4 mln złotych normalnie jakies ceny z kosmosu i kto to kupi ?
milioner, mało takich?
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
1. Veyron nie jest najdroższy na świecie. Jest najdroższy z samochodów nowych jest zabytkowe Bugatti, dokładnie wam nie powiem ile kosztuje i z którego jest roku, ale jest sporo droższe od veyron'y.
2. Aha chciałem wam powiedzieć ze nówki sobie raczej nie kupicie bo produkcja już sie kończy, o ile sie już nie zakończyła
3. Hmm... a ja tam wole Enzo fxx troszke podrasowana wesja Enzo
_________________ F**k it all !!
F**k this world !!
F**k everything
that you stand for !!