ymm witam ^^ posiadam skuter Keeway Focus . Skuter jest nowy sprawny i wogule. Tylko jest jeden problem on jest zółty xD . Troche wstydze sie na nim na osiedle wypuscic ehh ^^ czy istnieje jakis ymm "sklep","serwis","warsztat" gdzie mozna dokonac zmiany kolory skutera? I oczywiscie ile to będzie kosztowało ;] bo jezeli drogo to będzie kiepsko . Licze na waszą pomoc ;] dziekuje i pozdrawiam
Nie znam Krakowa, poszukaj w internecie zakładów lakierniczych lub popytaj znajomych. Ile może to kosztować? Myślę, iż ok 150zł, leczy to w dużym przybliżeniu, zależnie od zakładu
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 15:46
Mi to by nawet nie przeszkadzało gdyby to był różowy ,ważne aby jeździło w miarę dobrze, a żółty kolor to jak inny nie widzę w tym nic obciachowego, a malowaniem to wiadomo, że zajmują się zakłady lakiernicze XD
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2016 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 21:27
Koba napisał/a:
150zł
150 zł to koszt polakierowania dekli i zbiornika w Simsonie. W skuterze plastików masz więcej + sam fakt, że są plastikowe, więc kosztować może tyle, że może nie być tego warte.
Ale poza tym żółty nie jest zły, rozumiem różowy, ale żółty?
150 zł to koszt polakierowania dekli i zbiornika w Simsonie. W skuterze plastików masz więcej + sam fakt, że są plastikowe, więc kosztować może tyle, że może nie być tego warte.
Nie wiem nie znam się na lakiernikach nigdy nie korzystałem z ich usług, mój kolega malował WSK-ę i zapłacił właśnie 150zł
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
Jka sam duzo zrobisz to cię mało to wyjdzie jeżeli przygotujesz wszystko i lakiernik tylko walnie podkład i kolor to zapłacisz ze 100 zł zalezy ajki kolor wybierzesz:D