_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomógł: 11 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 762 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 22:10
wymarzony? hm...
Ferrari albo jakieś najnowsze BMW - to by było coś.
Niestety zostaje mi tylko Maluch ale mają wznowić produkcję za 2 lata więc kupie sobie już nowego zamiast używanego ;P
_________________ "Człowiek rodzi się, kocha i umiera nie na próbę."
JPII
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 916 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 16:54
Patryk392 napisał/a:
wymarzony? hm...
Ferrari albo jakieś najnowsze BMW - to by było coś.
Niestety zostaje mi tylko Maluch ale mają wznowić produkcję za 2 lata więc kupie sobie już nowego zamiast używanego ;P
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
Uważaj bo ci uwierzę że Twój sąsiad ma Maseratti Quattroporte A muszę przyznać, że też widziałem taki we Włoszech.
Wlasciwie nie musisz bo i po co...:) Ale powiem Ci co ma jeszcze o ile pamietam bo sporo tego a zmienia...np. Bentleya Continentala GT, SL 55 AMG, Porsche Cayman syna który ma 18 lat, jakies tak inne badziewia, samolot Piper bo lubi latac po swoich "Złomrexach" ktorych juz ma kilka wartych z 2 miliardy złotych razem
Bugatti Veyron to dopiero samochód Jeden z najszybszych i najdroższych. Do setki rozpędza się w dwie i pół sekundy.
Tylko nie ma zastosowania na polskich drogach...
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
_________________ ` Przeżyte chwile nie giną ...
Nie wiemy nigdy ,
kiedy wypłyną z dalekiej przeszłości ,
by nałożyć się na to ,
co przeżywamy obecnie ... `
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 177 Skąd: Terra Incognita
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 19:12
Yavenal napisał/a:
Opel rekord commodore B- piękna maszyna.
Good choice!
A dla mnie autem marzeń jest Mercedes-Benz W107 albo W123, W126, W116, W114.
Ewentualnie jakiś oldschoolowy amerykaniec jak np. Cadillac DeVille.
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy... MERCEDES-BENZ
"Czy ty wiesz, że pozory często mylą?
Ludzie przed byle gównem czoła chylą"