Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 916 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 01:27
Błąd, miśku.
Napisałeś, że wznowią produkcję malucha. A tego nie zrobią i napisane jest jak wół w tym, co wkleiłeś.
Proszę:
Cytat:
Samochód będzie wyposażony w dwucylindrowy silnik spełniający normę emisji spalin Euro-4.
Niemożliwe do osiągnięcia w silniku malucha, nawet 700BIS montowanych również w cieniasach.
Cytat:
Międzynarodowa prasa spekuluje, czy nowe autko będzie bardziej podobne do Fiata 126p, modelu 500, Pandy czy też do Topolino - samochodu produkowanego jeszcze przed II wojną światową.
Gdyby produkcja malucha została wznowiona, to maluch wyglądałby jak maluch i żadne spekulacje nie miałyby miejsca.
I na koniec:
Cytat:
Wszystko wskazuje więc na to, że w Bielsku Białej pojawi się następca kultowego malucha.
Widzisz słowo następca? Właśnie zrobiło z ciebie kretyna.
Napisałeś, że będą klepać starego malucha i obroniłeś się informacją, że będą robić całkiem nowy samochód. Brawo.
PS Gdybyś próbował zakwestionować moje poniższe zdanie:
ja żem napisał/a:
Napisałeś, że będą klepać starego malucha
to przypomnę ci, że dnia 12 lipca o godzinie 22:10 napisałeś
Cytat:
Niestety zostaje mi tylko Maluch ale mają wznowić produkcję za dwa lata więc kupię sobie nowego zamiast używanego
a według słownika PWN "wznowić" oznacza «podjąć coś na nowo po przerwie»
Nie da się wznowić produkcji samochodu, który jeszcze nie został wyprodukowany.
[ Dodano: Sob Lip 19, 2008 01:53 ]
Mrówka napisał/a:
A ja bym chciała Trabanta.
One są megaurocze.
To proszę:
link
Zwróć uwagę na typowych niemieckich metali, aż chciałoby się podejść i spytać "jesteś z helloween?"
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
Zawsze chciałam mieć Lamborghini Diablo. Nie wiem dlaczego. ;D
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie