Jesli ktos nie posiada prawa jazdy to skuter wydaje sie dosc kuszacym srodkiem lokomocji. A skuterki rozne sa i na niektore maszynki(odrobine podrasowane, jak to brzmi:)) nie pozwolibym diewczyna wsiadac zeby sobie krzywdy nie zrobily.
Hmm.... skutery są do bani. Nie warto tracić na nie siano. Za cenę przeciętnego skutera można sobie kupić jakieś enduro albo choćby simsona S51. Równie dobrze możesz sobie pojeździć na odkurzaczu.
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 916 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 20:52
Simson, nie no, bez jaj. On kosztuje koło 2000, ale kto powiedział, że jest tyle wart? To skok do przodu po rometach, na moje nie powinien kosztować więcej niż 1200-1400 zł(cena wysoka, bo odziwo to jest niezawodne). Zresztą, jakiego odkurzacza kupisz za dwa tysiące? Pfff...
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
Ja tam mam skuter i nie narzekam Mam znajomego mechanika ktory calkiem niezle go podrasowal i teraz sobie smigam powyzej setki skuterkiem o pojemnosci 49 ccm
to masz dobrego kolege:)
ale nie problem sciagnac blokade :
jedna jest na gazniku
druga jest na wydechu
trzecia pod manetka od gazu:)
ot cala filozofia:)
ale zeby naprawde skuter smigal wystarczy na dyszy zrobic wieksza dziure czyli po prostu ja powiekszyc , ale trzeba sie liczyc z wiekszym poborem paliwa:)
a moj motorek stoi w garazu juz jakies 5miesiecy bo mam samochod:P
HONDA NSR 125
rewelacji nie ma ale wspominam ja bardza dobrze he , zawsze jak jest czas to staram sie wyciagac:)
ale mysle nad sprzedaza jej
_________________ "Trance... jest jak sztuka ! Nie da sie wytłumaczyć ! to trzeba czuć !
U mnie była na gaźniku, wydechu i na wariatorze... Ale tu nie tylko chodzilo o zdjecie blokad. Trzeba było podregulowac, facet zmienil mi tlumik i pasek wariatora na Malossi takie tam małe glupoty, ktore znacznie poprawily osiagi