Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 916 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 22:24
Ja Corsy nie chcę, ja kocham całym sercem Ładę!
[ Dodano: Czw Lip 05, 2007 22:27 ]
skylinegtr napisał/a:
Predzej NE. skrzynia z tej corsy nie wytrzymała by przy XE.
Możliwe. W NE to raczej bezsens-silnik jest wielki i ciężki, a nie ma zbyt wiele powera. C16XE(dobrze pamiętam?) jest dużo lżejszy, 16zaworowy, można jeszcze trochę w nim podłubać
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 11:51
a ja mam rower:DD
ale nie no ostatnio pracuję nad tym żeby sobie jakiś skuterek sprawić
a jak nie to poczekam jeszcze te 2 lata i prawko i jakiś samochodzik
That life has brought me here, where I am"
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 289 Skąd: Under Heaven
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 19:02
Aktualnie, nie majac prawka mam już dwa samochody xD
Pierwszy to merciu, no tak niepozorne W123, czyli "Beczka" na razie się nią zajmuje wiecie, odrestaurować troche, podmalować tu podczyścic, jak to przy samochodzie który z taśmy produkcyjnej zjechał w 1979. Silnik jak na razie 2.4D 72hp Ale jest drugi, do przełożenia 3.0D i skrzynia "piątka" na razie zrobić go na błysk no i prawko zdać.
A drugi to stary zgrzyt z silnikiem 650cm/3 xD, czyli nasz pospolity maluch, wkońcu czymś trzeba się rozbijać, wuj ma działke, jakiś tam tor po dziurach zrobiony a samochod praktycznie za darmo skombinowałem, więc tylko jeździc i modlić żeby się bp95 nie skończyło :]
A marzenie, hmm motor też niby jest simek stary 125 ale do remontu. A sam pewnie chciałbym... Honde Gold Wing 1500 albo jakiegoś konkretnego choppera nie wiem może jakaś tańsza wersja Harleya?
Z samochodów ^.^ Gt Shelby 500 67' Ale to raczej poza granicami portfela, wkońcu ten samochód ma "benzynowego krokodyla w zbiorniku"
A tak z realniejszych to pewnie zmieniłbym beczkowóz na W124 3.0 TD, ładny samochodzik, taka tańsza limuzyna w dieslu.
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.
A ja mam 'wakacyjnego maluch' jezdze nim po działce
Kosztował on mnie 100 zł nie ma z tyłu kanapy i przedniego prawego siedzenia ale za to jest sportowe siedzenie przy kierowcy kolor zielony a maska i polowa dachu niebieska Jak na razie udało mi sie nim wyciagnąć max 50 km
_________________ " Słowa są nabojami, ranią,
podobno słowo może zabić,
podobno, chcesz to możesz sprawdzić "
Tede - Glokk
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 24 Lip 2007 Posty: 211 Skąd: Rybnik City :D
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 09:56
Wymarzonego samochodu nie mam ;p ale mam wymarzonego motora XD Kawasaki ZX6R czarno - zielony
_________________ One love... One blood... One life...
Live by Your Heart,
Always one more try.
Manowar - Heart of Steel