nie zauważyłem tu-o dziwo-podobnego tematu, zakładam więc.
zapewne wielu z Was ma swoje ukochane maszyny-młodsi skuterki i motorowery, starsi "duże" motory i samochody.
chwalcie się swoimi (nie rodziców ) pojazdami, przy okazji wrzucajcie zdjęcia
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 937 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 15:56
RX. Jest w innym topicu opis. Jeździ się nim dobrze. A to dlatego, że jest pożądnie zrobiony. Wahacz identyczny, jak w Tuaregu 600, rama z profili o takim samym przekroju. Ale silnik nie ma mocy, dlatego na dniach idzie do ludu.
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
kurde jak ja bym chciał miec jeszcze ogarka:D Świetne maszynki:D Mój był lekko przerobiony(rozwiercony tłok,głowica, inny gaźnik i rozwiercony bak) i zamykał spokojnie licznik ale przestałem na nim jeździć bo go zalewało jak sie chciało jeździc po ludzku ehhh....to były czasy....
teraz mam CZ-350 narazie zacząłem go odnawiac, a na boku robimy Buggy z silniczkiem 2.0(z tego co pamiętam) od Sierry.
Jak go skonczymy wrzuce fotke
_________________ F**k it all !!
F**k this world !!
F**k everything
that you stand for !!
Ja jestem emocjonalnie przywiązany do tego Ogara złożyłem go sam w zime i tera szaleje :] tylko jeszcze musze cos zrobic z gaznikiem i kopajke bo tera tylko z popychu ;] a co do Buggy to miałem robić rok temu lae jakoś nie wyszło życze powodzenia
_________________ " Słowa są nabojami, ranią,
podobno słowo może zabić,
podobno, chcesz to możesz sprawdzić "
Tede - Glokk
Trzeeba zdać za pierwszym Gosciu gratuluje posiadania niepozornego autka To chyba jest Corsa GSI , jesli to naprawde ona to nie jednemu włascicielowi BMW nakopiesz w zadek Ja w piątek stane sie włascicielem ( szczęśliwmym lub nie ) Volkswagena passata b3 :D Troche stary , ale jezdzi
_________________ Oo\__/oO Skyline is the limit...
Straight sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae
Drift isn't the fastest way trought the corner. It's the most exciting way.. - Keiichi Tsuchiya
Predzej NE. skrzynia z tej corsy nie wytrzymała by przy XE. Z resztą jak Vibe pisze , moze byc problem z podsterownoscią , a w zimie to duzy problem. Wiem. Daj te corse mnie i Vibe-owi a sobie kup cos słabszego dla własnego bezpieczenstwa
_________________ Oo\__/oO Skyline is the limit...
Straight sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae
Drift isn't the fastest way trought the corner. It's the most exciting way.. - Keiichi Tsuchiya