Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 11:18
Mezar, mnie też to.
To, ze byłam Julią xD
To, ze bawiłyśmy się w pingwinki na przerwie
Brat ;]
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
poszedłem dziś później do szkoły, więc mogłem choć trochę dłużej pospać. fakt codziennego wczesnego wstawania jest tu bardzo ważny do zrozumienia tego.
poza tym nie było chemii, nie miałem dwóch wf-ów (zwolnienie), i coraz bardziej doskonale swój skrypt strony internetowej, co daje mi dużą satysfakcję twórczą
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 15:43
5 z georgrafii
Koledzy z klasy
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 16:24
to, że jestem obkuty na jutro i nie będę ślęczał w nocy przed książką tylko przed monitorem ;P
[ Dodano: 7 Luty 07, 23:31 ]
aha i to że znalazłem na chodniku 2 złote
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
jutro dzień bez fizy zamiast tego biola, ale lepsza biola od fizy. przynajmniej dla mnie.
i kończę powoli 1000 stronową książkę jeszcze jakieś 100 stron
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 15:42
^ ty wiesz ze ja jutro też tylko pięc, i jeszcze 2 Wf-y - BOSKO !!
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 16:15
Kolega. Anioł.