Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 11:57
Moje piękne włoski
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 13:34
to ,ze za 40 minut zobaczę Go : ))
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 15:28
Bardzo atrakcyjna propozycja Tak atrakcyjna że pewnie wyjazd na saksy zostanie przełozony o pół roku. W ogóle po 19 latach fortuna wreszcie zaczyna mi sprzyjac
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 15:52
Ognisko wczorajsze i dzisiejsze. I myśl, że na chwilę może być przyjemnie.
I to, że wczoraj usłyszałam co nieco o sobie. I to mi pomogło. Bo wiem, czego się pozbyć.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 29 Kwi 2008 Posty: 172 Skąd: Türkiye
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 16:09
Kupienie biletu na samolot i pewność że nic nie zmieni się już w związku z moją wizytą u taty Po za tym myśl o dzisiejszym, wieczornym, grillu ze znajomymi i nocowaniu na działce u znajomych.
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 07:14
Konrad, to gratulujemy szczęścia
dzisiaj?
Niedziela, jadę do babciii
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 08:55
Wyjazd moich "przemiłych" sąsiadów na wakacje.