Rano telefon od Niego. Po za tym dzień jest tragiczny.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomógł: 8 razy Wiek: 16 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 330 Skąd: Trowbridge
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 18:42
Bardzo rozweselił mnie fakt, że tylko w 4 sklepach z 50 - 60 w Szczecinie dostałem buty mojego rozmiaru [48], mój przeciętny czas przebywania w sklepie obuwniczym to 40 sekund. Po tej cudownie męczącej krucjacie autobusowi rozładował się akumulator na przystanku i zaczął padać deszcz. Dzięki narastającemu podnieceniu w zaistniałej sytuacji zacząłem jeść bagietkę z przeceny z Tesco, co rozweseliło pewnego starszego pana. Wydawał się... głodny. Było bardzo wesoło. Nadal nie mogę przestać się śmiać... ha... ha. Ha.
Że mi dźwięk w komputerze ozdrowiał dzięki małej pomocy z zewnątrz.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 10:45
Wczorajszo-dzisiejszy koncert KSU i pogo.
I nawet nie przeszkadzało mi to, że o 2 nocy musiałam z buta 10 km iść, by wrócić do domu
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:13
Kasieenka napisał/a:
Nesia była na KSU? Łaaaaaał. Ale zazdroszcze.
Nooo, w końcu to Dzikopolański zespół, daleko do nich nie mam
Sama nie wiem dlaczego, ale gdy przeczytałam to w 'Osobie nad Tobą':
Kapeć napisał/a:
Neska, gdy ją widzę mam ochotę na kakao.
to od razu jakoś tak wesoło się zrobiło.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:14
Kupno nowej książki.