Miła niespodzianka wykonana przez mojego byłego chłopaka.
Szkoda, że ten obecny nie pomyślał...
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 18:46
SNWsPO, czyli w wolnym tłumaczeniu: Samotne Nocne Włóczenie się Po Okolicy. I było ciemno i muzyka w słuchawkach i powietrze tuż po deszczu i ja sama.
A poza tym, to mój 50letni instruktor, z którym ocenialiśmy piękne panie na drodze i krzyczał na mnie, że jak jeszcze raz nie włączę kierunkowskazu to pojedzie ze mną do dupy, a nie po mieście.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Bo na nic się nie nauczyłam i jakoś przebrnęłam dzisiejszy dzień bez jedynki. ^^
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1078 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 20:16
Pewien facet, ktory tam mi zawrocil w glowie, ze juz nie wiedzialam co mam zrobic z pieniedzmi. Kompromitacja przy Nim na calego Ale poprawilo mi to chociaz troche humor Nastepnym razem bede musiala sie bardziej postarac, bo zwatpi we mnie (o ile juz tego nie zrobil)
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Galab na parapecie, ktory blyskawicznie stal sie gwiazda wykladu, ktorego de facto byc nie musialo. Przebieral rozowymi nozkami, i chodzil tak "tup tup" az dostal to, co chcial. Drugie stadanie
_________________ Poczujesz zapach kwiatow ale nie bedziesz wiedziala, ze to odemnie.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Wrz 2008 Posty: 344 Skąd: ja jestem???
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 19:36
spotkania z przyjaciółką
[ Dodano: Czw Paź 09, 2008 01:37 ]
Monia* napisał/a:
terrorysta, nie wiedzialam, ze takze palasz miloscia do Shevusia
no cóż syn marnotrawny powrócił
_________________ Jeśli miałbyś cel i okazje, jedyną w życiu,
by ziścić największe swe marzenia,
chwile, która wszystko zmieni,
złapał byś ją czy dał jej ulecieć...
Idzie zima, zbliżają się chłody, zróbmy więc w piciu wódki zawody
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1078 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 22:32
terrorysta napisał/a:
no cóż syn marnotrawny powrócił
No fakt.
To, ze On byl dzisiaj dwa razy. Moze to mi poprawilo humor, moze nie. A tak w ogóle ze zmeczenia nawet nie mam sily pisac na tym forum.
[ Dodano: Czw Paź 09, 2008 23:02 ]
Zdalam, zdalam ponad 70 pytan, dwie godziny maglowania i na wszystko trzeba bylo znac odpowiedz, ale udalo sie
Widzialam tez mojego ochroniarza , ale juz nie byl taki super jak wtedy. Teraz w tlumie ludzi byl po prostu przecietny. Jednak to prawda, ze facet nie musi byc boski, ale musi czyms imponowac
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 15:59
54 najlepszych rock n roll'owych piosenek jakie udało mi się znaleźć.
Ludzie będą jutro umierać na parkiecie!
Mhwah!
I to, że znalazłam moją wosową małą biblię, po dość atrakcyjnej cenie
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Wrz 2008 Posty: 344 Skąd: ja jestem???
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 16:10
Umówiłem się na małe picie po lekcjach w poniedziałek, ale najsitotniejszy jest skład tej ekipy: 4 dziewczyny i ja
_________________ Jeśli miałbyś cel i okazje, jedyną w życiu,
by ziścić największe swe marzenia,
chwile, która wszystko zmieni,
złapał byś ją czy dał jej ulecieć...
Idzie zima, zbliżają się chłody, zróbmy więc w piciu wódki zawody