Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 21:32
łączy ich charakter a dzieli płeć;)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Aguś i Misha
Ona jest delikatniejsza, lubi bujac w obłokach
On stąpa mocno po ziemi, jest konkretny
To ich różni (tak mi się wydaje) no i oczywiście płec
A może będziemy pisac o różnicach dwóch ostatnich wypowiadających się userów?
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 706 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 08:41
Szeche, tak, dobry pomysł, tak będzie! Co mamy tam jakiegoś Angel słuchać, zróbmy sobie sami zasady! Fabian, (o to ja! xD) i Szeche,
Inne poglądy, tak to się lubimy
_________________ "I zstąpi na ciebie Duch Pana, i wespół z nimi ogarnie cię zachwycenie, i przemienisz się w innego człowieka" Sam 10,6
Szeche, tak, dobry pomysł, tak będzie! Co mamy tam jakiegoś Angel słuchać, zróbmy sobie sami zasady!
Oj i będzie na mnie że wszystko chcę zmieniac To tylko moja propozycja Fabian Szeche
Nie wiem co nas w sumei różni.
Mamy inne poglądy? Nie wiem, nieczesto widuję twoje posty i jakoś ciężko mi określic.
Do tej pory wiem, ze różni nas płeć i wiek i chyba szkoła (on gim ona średnia)
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 12:58
Królewna, mr.Radek, co ich dzieli: duuzo xD
łączy: mają taką samą rangę
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.