Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 12:27
WładcaCiemności napisał/a:
Aj, ostatnio w ogóle jestem taki przygnębiony, siedzę tylko i oglądam dramaty i słucham Doom Metalu. Tak reaguje na stres, który jednak, ostatnio, jest dla mnie ogromny(mimo, że staram się do wszystkiego podchodzić z dystansem, to jednak głeboko w środku często przeżywam wiele różnych stresowych spraw/rzeczy itp.), nie ma co się oszukiwać. Nawet zrezygnowałem z dwudniowego picia, nie mam nawet na to ochoty, co już jest dziwne, jak na mnie ;]
czemu ze mną dzieje się dokladnie to samo ?
mnie wkurzył dzis posobotni ból głowy
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 16:06
Że jutro sobie jadę daleko..
A nie chcę.. bo mi tak dobrze..
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 15:23
tak po prostu jakiś kijowy mam dzisiaj dzien, taka przygnębiona jestem ;/
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 14:39
W życiu chyba nie byłam tak wściekła! Jeszcze parę dni i sie załamię. Co z tego, ze odwiedzają mnie znajomi, co z tego, że o wszyskim jestem informowana, jak kurczę jestem uwięziona w domu! Dwa dni temu, grałam sobie w siatkówkę. I proszę! Od razu nogę do szyny gipsowej mi włożyli. Udane wakacje. Nie ma co.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pomogła: 4 razy Wiek: 15 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 10:34
Mnóstwo rzeczy. Po pierwsze:
Moje włosy. Są beznadziejne odkąd je obcięłam i wycieniowałam. Wywijają się i nie chcą się układać.
Po drugie:
Jak wróciłam z biegania to byłam bardzo zmęczona. Nóg nie czułam kręgosłup mnie bolał, ale z psem oczywiście ja musiałam wyjść mimo, że moje rodzeństwo wylegiwało się na kanapie podczas gdy ja wyciskałam z siebie siódme poty.
Po trzecie:
Moja mama. Rodzeństwu kupiła pączki, ciastka, jakieś czekoladowe groszki i inne duperele. A mi nawet głupiego jabłka czy naturalnego jogurtu, "bo zapomniała". Wcale nie jestem zła z powodu tego, że mi nic nie kupiła tylko dlatego, że zapomniała. Dlaczego do cho**ry o słodyczach dla rodzeństwa nie zapomniała? Dlaczego jak zapomina to o mnie? A nie zdarzyło się to raz tylko dużo razy. Ja się po prostu czuję przez to gorsza i mniej ważna.
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Olka bo... coś tam.
Najbardziej to to, że wkurzam się na byle co.
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 11:38
Nie lubię jak mnie ktoś oszukuje. Jak nie powie prawdy, tylko kręci. Właśnie, nie lubię jak ktoś nie mówi, tego, co aktualnie myśli.
Zresztą, dziś rozpoczyna się pielgrzymka, a ja na nią iść nie mogę. I to właśnie teraz kiedy taka podróż najbardziej jest mi potrzebna. Ale zdrowie ważniejsze, trzeba słuchać się tego okropnego lekarza i łykać tabletki, na które już nie mam siły.
A w ogóle to wkurza mnie to, że nic już nie będzie takie jak dawniej.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 17:56
łzawiące oczy.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.