Bo chłopak się na mnie obraził, że się nie wyrobiłam z lekcjami.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
_________________ 'To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem'
'Cały świat gra komedię.'
'Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 338 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 17:41
Nie będę tu wymieniać. Po prostu wszystko..
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 12:54
Bo miałam dziś "rozmowę" z P. i K., a raczej ich monolog, bo mi dojść do słowa nie dały. I że to moja wina jest, jak zwykle. Że one mnie mają już dosyć. I żadne wytłumaczenia, nic! Po prostu ma być tak jak one tego chcą.
Pieprzę, kutfa, pieprzę! I za 2 dni będzie sobota i znowu ... .
I kutfa, głodna jestem, ot co. I jestem samochodowym analfabetą. I kutfa no!
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Bo mam do zrobienia jakieś 80 zdań z angielskiego.
I naukę z biologii.
I tęsknię. I nie układa się.
Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 338 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 14:47
To, że pogubiłam się. A tak bardzo kocham..
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1078 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 22:27
To, ze mam jutro egzamin. Nienawidze egzaminow! Nie wiedzialam, ze przyjmowanie zakladow jest takie skomplikowane. Padam juz ze zmeczenia... Jutro dwie godziny maglowania z jakis glupot.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 04:51
Neska, <przytula siostrzanym ramieniem>
To,że kompletnie nie mam na nic czasu. NA NIC.
Zastanawiam się po co mam predyspozycje, żeby śpiewać, jeśli nie mogę tego rozwijać, bo pojawiają się problemy z gardłem. No po co ?
[ Dodano: Czw Paź 09, 2008 04:52 ]
Nazwałabym to bezsensem, ale to pewnie też nie ma sensu.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.