Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 19:01
Wczoraj 'Ultimatum Bourne'a', a dzisiaj jeszcze tylko 50 MB i świezutki Lost 4 episod 5 czeka na atosa
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
a ja poszedlem w old shcool i obejrzalem sobie klasyke gatunku: Rambo Pierwsza krew,a za tydzien wybieram sie na Johnego Rambo-moze wydawac sie malo ciekawym filmem,ale zwiastun mnie przekonał
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 20:26
ja też to oglądałam:) to co ty Miśka:) no nawet nawet, trochę nierealne ale za to jakie piekne... tzn aktor ten piękny:D
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 20:59
Szklana polapka 4, fajne efekty-bajery nierealne ale kit z tym!
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
_________________ Co sobie obiecujesz cezary ? NIE BĘDĘ PIŁ! No jak powiedziałem tak zrobiłem. Ja się wtedy na takich imprezach czuję jak strażak. Bo wszyscy gorzała a ja z wodą latam ! - Cezary Pazura
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 19:16
"Idiokracja" czyli świat w 2505 roku. Fil o tym jakby wygladal świat gdybysy wszyscy ludzie zachowywaliby się jak margines spoleczny. Film średniawy aczkolwiek niezle ukazuje cala sprawe xD
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"