Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 706 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 21:48 Kciukamy za Mnicha
Będziemy życzyć i relacjonować o każdej nowej podróży Mnicha
Kto życzy szczęścia naszemu podróżnikowi forum, niech się wpisuje i złoży osobiste życzenia Jak wiemy tym razem jedzie na Śląsk i Podkarpacie. Trasa będzie wiodła z Warszawy do Częstochowy, gdzie Szlakiem Orlich Gniazd przejedzie do Krakowa. Następnie Tarnów, Rzeszów, Lublin i do domu. Dzisiaj jest jego pierwszy dzień podróży, przy czym od razu mnie odwiedził, i chyba właśnie teraz prawdopodobnie nocuje w Olsztynie, ale nie w tym, tylko w takiej wsi pod Częstochową skąd jutro wybiera sie na rajd, chyba w Częstochowie. po czym znowu nocuje i znowu wraca do domu tak mi przynajmniej osobiście powiedział
Mnichu życzę Ci szerokiej i bezpiecznej drogi, abyś naprawił sobie znowu suwak, wygrał pierwsze miejsce w rajdzie i proszę abyś nie zrobił w pensjonacie takiej powodzi jak u mnie w pokoju:DD
A wy co mu życzycie ( tak wiem, super zabawa )
_________________ "I zstąpi na ciebie Duch Pana, i wespół z nimi ogarnie cię zachwycenie, i przemienisz się w innego człowieka" Sam 10,6
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 08:03
Vibe napisał/a:
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech ci Nesia...no, tego, ale śmieszne.
.... niech Ci Nesia pięknie tańczy
Hmm, ciekawy temacik, nie powiem.
Fabian, aż strach pomyśleć, co ten Mnich zrobił u Ciebie w pokoju.
Ja mu życzę znalezienia mojej miejscowości, by się nie zgubił, słonecznej pogody, co by w deszczu nie musiał jechać, dużo jedzenia, bo z natury głodomór i wielu niezapomnianych wrażeń, które mam nadzieje jeszcze w niedziele tutaj streści.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 09:12
Master, Nie wiem dokładnie gdzie to jest, ale chyba w Częstochowie i wiem że będzie nocował znowu w Olsztynie pod Częstochową. tu masz jego moto na którym jest http://william350.w.interia.pl/artykuly/romet.html
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 11:24
mr.Radek napisał/a:
wiernej dziewczyny
Czyżby jakieś aluzje? Master, spokojnie, za rok też pewnie będzie, wtedy wystartujesz.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Master, nie martw się, też żałuję, że jest tak blisko, a tak daleko
Życzę mu po prostu szerokiej drogi, bo nie mam weny
_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 00:47
Ludzie, jesteście niemożliwi! Wiecie, że was kocham za to, że jesteście. Nie czytałem całego tematu, bo ledwo żyję. Dzisiaj od Neski wyjechałem o 16 a mrok mnie zastał już przed Radomiem. Do Warszawy wjechałem o pierwszej w nocy... zimno... brrr... zimno, zimno... szkoda, że teraz Nesi nie ma przy mnie...
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 01:04
Mnichu a ty tylko u Nesi i Fabiana byłeś? Kiedy odwiedzisz Warmię i Mazury?? A taka propos tematu od razu jak tylko zobaczyłam napis: kciukamy , to wiedziałam kto to załozył:D ma sie tę babską intuicję;p
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 08:21
Haha, ten na końcu to nie ja Dobrze że temu gościowi twarz się rozmazała bo bym się załamał, widać że żul taki, tylko w klapach chodzi i ręce w kieszeniach
NIE!! co za ludzie ściągają to zdjęcie 7 razy?! <depresja>
[ Dodano: Pon Lip 09, 2007 08:22 ]
On ma ręce w kieszeniach i jest zgarbiony bo zimno było
[ Dodano: Pon Lip 09, 2007 08:22 ]
I to strasznie zimno
_________________ "I zstąpi na ciebie Duch Pana, i wespół z nimi ogarnie cię zachwycenie, i przemienisz się w innego człowieka" Sam 10,6