Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 15:06
Cytat:
Adim napisał/a:
Wartość twoich zwłok na trupim rynku to:
38145zł
Kupuję, tylko umrzyj.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 4 razy Wiek: 15 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 06:45
Cytat:
kuba0008 napisał/a:
ja wygralem gminny konkurs ortograficzny
To jest scena, w której krztuszę się kanapką. Oczywiście, że wygrałeś. Po prostu na komputerze nie chce Ci się myśleć. Co to za gmina? Wąchock, czy jakaś inna? Ile było uczestników, tylko Ty?
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Idź do sklepu rowerowego i sam zobaczysz jak pedał wygląda.
^^
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Cytat:
Masturbując się teraz w przyszłości możesz mieć problemy z wzwodem podczas stosunku.
Ehe... a świnki robią "mu".
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
hahahahaha. xD wiedziałam, że ktoś to w końcu zacytuje. ^^
Milano napisał/a:
casablanca napisał/a:
Jak dla mnie obrzydlistwo i świństwo. Miałam okres w swoim życiu kiedy je pijałam. Teraz niedobrze mi się robi na samą myśl.
Pod wpływem siarki ludzie robili się żółci ;P