dawid320 napisał/a:
cale wakacje popsute, niechce mi sie zyc, naprawde
Myślę, że uszkodzony monitor jest wystarczajacym powodem do odebrania sobie życia.
Rozważ moje słowa, uważam, że to najlepsze rozwiązanie.
Dalej czytać mi się nie chce. ^^
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
No ziomQ jaki szpaniQ, że pijesz "alQ". -.- Pomocy...
_________________ "Popatrz jak wszystko szybko się zmienia..."
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 18:04
Cytat:
ja pamietam na wycieczce idizemy we 3 do kibla ale "glowny" klop jest zajety. no ikolega pyta sie kto tam siedzi? a ja twoj stary jakas 1 minpozniej kolega tak dla beki mzoe sie poruchamy a tu nagle glos naszego matematyka z kibla "troche inteligencji chlopaki" ale uciekalismy
spojrz jeszcze raz na jej wymiary i sie zastanow o czym mowisz...
tzn ?? jestem szczupła może nawet chuda ale anorektyczki chyba nie jedzą a ja jem b.b.b.b.b dużo bo po prostu lubie poza tym szybko po jedzeniu znów jestem głodna wiec musze a anoreksji nie mam...
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!
Pomogła: 4 razy Wiek: 15 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 18:39
Masturbując się teraz w przyszłości możesz mieć problemy z wzwodem podczas stosunku.
Ehe... a świnki robią "mu".
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 12:14
Cytat:
TofIK napisał/a:
Gówno Mokry Pośladek (Uderzenie Mocy) - wychodzi tak szybko, że spadając do wody ochlapuje Ci dupę
TofIK napisał/a:
Gówno Zasadzka - nigdy nie zdarza się w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdnięcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie kończy się zabrudzeniem gaci i do końca dnia chodzisz ze skrzyżowanymi nogami
TofIK napisał/a:
Gówno Spławik - kiedy jesteś w kiblu publicznym i czeka w kolejce dwóch ludzi, srasz, spuszczasz dwa razy, ale kilka kulek wielkości piłeczek golfowych pływa nadal po powierzchni wody
TofIK napisał/a:
Gówno Zabawa w Chowanego - wychodzi do połowy, wraca, wychodzi, wraca..
te mi się najlepiej podobały:)
niby to nie całkiem Kinki ale tak mi wpdło w rece heheh
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 18:37
Cytat:
WładcaCiemności, razem z penny lejn uknuł spisek pod nazwą "za melinę oddam gminę" i w tajnych obozach piją wode z kubka bez przepity popijaja winem marki "mamrot" i spiskują spiskuja spiskują .. WC siedzi własnie w domu i robi projekty walk antyceglastych majacych na celu obalenie obozów wroga i zmuszenie ich do wywieszenia na maszcie białych majtek CZYSTYCH!!!
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 19:07
Cytat:
Ehe... a świnki robią "mu".
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Widok mojej 20 letniej siostry gdy prosi mnie abym jej pomógł wypić jedno piwo (Tyskie)
Bezcenne!
Po 1 piwie ma taki zjazd , że się w głowie nie mieści. Też bym tak chciał , dużo nie trzeba wydawać
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 09:05
kryptos napisał/a:
marcolee napisał/a:
Mam kolegę nauczyciela, który słyszał rozmowę dziewczyn z gimnazjum
Skubany gangster, masz wtyki, nie ma co. Respekcik.
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 13:39
KinKa, a o takie o na ten przykład
Cytat:
Jak spałam z koleżankami pod namiotem to wymyśliłyśmy zabawę z butelką. Kręciłyśmy butelką i ta na, którą wypadnie ma zdjąć jakąś część garderoby. Skończyło się na tym, że wszystkie siedziałyśmy w samych majtkach zasłaniając sobie biust pościelą xD