Wysłany: Pon Lip 21, 2008 12:49 Najśmieszniejszy post osoby wyżej.
Zabawa polega na tym, że jedna osoba cytuje najśmieszniejszy post/zdanie osoby, która jest wyżej (no wiecie o co chodzi). Śmieszny post może być w charakterze ironii, kawału lub nieświadomie napisanej rzeczy, która Tobie wydaje się śmieszna. Szukanie postów jest trochę czasochłonne (bo niektórzy mają po 4000 postów), ale nie musimy przecież ich wszystkich przeszukiwać. No więc zaczynamy ode mnie.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Jak byłem mały (3 lata), byliśmy na jakiejś zadupnej plaży. Siku mi się chciało, więc podszedłem do mamy i oznajmiłem jej ten fakt. Jako, że w pobliżu nie było kibla mama kazała mi nasikać morza. Ja niczym nie wzruszony staję w wodzie po kostki, zdejmuję gacie i leję do kompieliska. Min ludzi śmiejących się ze mnie do dzisiaj nie mogę zapomnieć, a ile to się mamusia musiała natłumaczyć...
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
Pamietam, jak mama mi opowiedziała, ze jeżeli będę wrzucać zużyte rolki po papierze do ubikacji, to wtedy wyjdzie z niego wielki, kanalizacyjny potwór xD
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Przeczytaj regulamin a dowiesz się, czemu dla Ciebie ten podpis, Gość.
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 315 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 16:21
Cytat:
hehe, new tytulik, co ? Milutki
Śmieszy mnie to chyba dlatego, że mnie to wkurza. :p
Wiem, bez sensu.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
Woody Allen
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 16:21
Seville,
Cytat:
Agentka, noo. Statystycznie starsza, realistycznie młodsza, a zboczona i szalona w głębi duszy jak mało kto...
[ Dodano: Pon Lip 21, 2008 17:27 ]
dalej sie wgniecił przede mnie ale znaj dobre serce kurczaka
Cytat:
Adim napisał/a:
sie musisz na forach wozić bo w rl sie boisz
A co to jest RL? Jakaś Ruska Liga? Czy może jeszcze coś innego?
I tak, strasznie się boję czternastolatków, które nie potrafią używać tego, co im natura dała. Mam na myśli mózg, w razie, gdybyś jeszcze nie załapał.
w ogóle wszystko to co piszesz z Adim jest boskie
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 16:54
Sorenta 18:14:04
ja nie mam śmiesznych postów ;d hehe
Przykro mi ;D
A moje śmieszne posty zostały usunięte i dostałem warny
Uczę się..To znaczy nie można tego nazwać uczeniem, ale ciągle rozwiązuje zadania matematyczne i fizyczne i szlifuję swój język Angielski..Dla mnie to nie katorga, lecz przyjemność, w przeciwieństwie co do innych przedmiotów.
Zawsze to robiłem i będę robił, nawet teraz kiedy już .....................
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...