Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 13:13
nie lubie falszywych ludzi...
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 297 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 15:05
.głupich zachowań moich nietoperzy
.kretyńskich koleżanek z klasy
.długich przerw w widywaniu się z nim
.ogromnej liczby zdań w roku szkolnym
.j/w dodatkowo sprawdzianów, testów i kartkówek
.z jedzenia: wątróbki, brukselki, pomidorów i ogórków i cebuli i czosnku na pizzy..
.popisówy
.kłamstwa, dwulicowości
.zmieniania reguł w trakcie 'gry'
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 08:35
Nie lubię następujących odpowiedzi na GG:
xD
;p
;d
Ehh..
heh
Pół biedy, jeśli po tym następuje "rozwinięcie", ale wkurza mnie to
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 16:38
Nie lubię niepewności. Nienawidzę. Każda prawda, nawet najgorsza jest lepsza niż niepewnośc. A ja muszę czekac...
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 17:26
Nie lubię jak ktoś kręci zamiast powiedzieć o co mu tak na prawdę chodzi.
Jak jest wszystko dobrze, a potem rach, ciach, ni z gruchy, ni z pietruchy i ni brzozy, wszystko zaczyna się komplikować...
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Po włosku to znaczy fiołek wonny,
Dobry to obiekt westchnień dla rozsądnych,
Bowiem podrywać takie kwiatki - zabronione,
Gdyż fiołki są prawem chronione.
Wiesław Błach