Władca Ciemności - Niemcy mogliby Cię wziąźć na swoją 'aryjską listę'. Przynajmniej z tego zdjęcia
Abc-abc - Powodzenie to Ty pewnie masz, a jeszcze pewniej - będzie rosło Na drugim zdjęciu nic nie widać, ale na pierwszym widać, że rysy twarzy, profil są delikatne.
Casablanca - Twoja twarz jest mi znajoma, ale nie mam pojęcia skąd. Nie, nie kłamię, naprawdę gdzieś widziałem Twojego... Sobowtóra? Przede wszystkim rzucają się w oczy usta
Olla - Tak, zdecydowanie - włosy ktoś Ci profesjonalnie wystylizował No chyba, że to Twoje dzieło, to już czyste uznanie.
Seville - przyznaj, przynajmniej troszeczkę chciałaś się pochwalić partnerem Wiem to.
I wiesz co? Mogłabyś zagrać kiedyś w filmie elfkę
Aguś - Mój kolega ma wyczebiste zdjęcie z prawdziwym motylem na policzku Może złapiesz sobie jednego i, ee... oswoisz? To będzie dopiero efekt!
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Coelho, nie mam Metalliczna, a ten makijaż jest świetny Też chciałam sobie kiedyś coś podobnego zrobić żeby zobaczyć jak będę wyglądać
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:58
Coelho, ile ty masz wzrostu?!
Ładne zdjęcia i cudowna sceneria. Zazdroszczę.
Kriss, o rzesz! Jaka świetna czupryna.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Coelho widzę, żeś wysoki. To bardzo dobrze. ^^ I stwierdzam, że nasz mister to prawdziwy mister, o.
Cytat:
Kriss, o rzesz! Jaka świetna czupryna.
zgadzam się!
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 19:59
Kriss... ale włooosyyy... piękne włosy:)
Coelho, nie poznałabym Cię. Pięknie. Widać, ze mister słusznie wybrany:)
Booster, ale ty masz duże oczy:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 19:49
Monia, o żesz Ty cholero jedna, aleś Ty się wyładniała jeszcze bardziej!
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 20:05
Nie.
Chyba,że tu trzeźwa ,a tam po alkoholu
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.