Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 15:59
Bella, oj nie. Pani całkiem inna się wydawała. Owszem, wyobrażałam sobie Ciebie jako wysoką, bardzo wysoką blondynkę z długimi włosami, figurą bardzo podobną, tylko twarz nieco inna. Myślałam, że masz taką 'surową' ( umgh, nie wiem czy dobrze to nazwałam), a tu się okazało całkiem inaczej
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Neska, błagam Cię. Wyjaśnij mi, jaka to jest wg Ciebie 'surowa' twarz?
_________________ Ucz swoje dzieci milczeć. Mówić nauczą się same.
Jeśli masz rzecz przykrą do powiedzenia, opanuj złość i przemilcz - ucz się mądrości wcześniej niż inni.
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 18:30
givesyouwings, ja Ci mogę wytłumaczyć hehe jeśli Nesia sie nie obrazi
a więc tak słowo "surowa twarz" oznacza twarz z wyostrzonymi rysami z mocno zarysowanymi kośćmi policzkowymi nadająca postaci surowy inaczej groźny wygląd . jest to też często osoba z wąskimi ustami i kanciastym nosem który wzmaga bryłowość twarzy hehe chyba cosik takiego ? ale na szczęscie bella tego ni ma
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:57
Sorenta, o coś właśnie takiego. Ale pisząc "surowa twarz" miałam na myśli ponadto, taką wzniosłość na twarzy. Czasami się takie coś spotyka u ludzi, że jak na nich patrzysz, to od razu rzuca Ci się w oczy "tak, to ja jestem ta zajebista, ta najlepsza, wara mi stąd miernoty".
No, a Bell na szczęście czegoś takiego nie ma
givesyouwings napisał/a:
Ty, to ja mam coś takiego. Niestety. :C
Dlaczego niestety? Takie coś też jest fajne. Tylko w wyważonych proporcjach
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 17:48
Neska napisał/a:
Ale pisząc "surowa twarz" miałam na myśli ponadto, taką wzniosłość na twarzy. Czasami się takie coś spotyka u ludzi, że jak na nich patrzysz, to od razu rzuca Ci się w oczy "tak, to ja jestem ta zajebista, ta najlepsza, wara mi stąd miernoty".
No, a Bell na szczęście czegoś takiego nie ma
givesyouwings, na moje oko to 666 D...Kobiet raczej się nie pyta o rozmiar stanika ;f..
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!
albo ci się biust podoba, albo nie - po co się zagłębiać w takie szczegóły jak rozmiar? ;[
edit; Chyba, że chcesz jej kupić biustonosz, to zwracam honor :]
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!