Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 347 Skąd: ze Wszond
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 23:47
Cytat:
Ale chyba "przez rozmiar stanika do serca" nie funkcjonuje.
Oj, zebys sie nie zdziwila
_________________ A bird that has lost his wings
cannot fly in the sky known as memory.
But, I still believe
that as long as I'm living in the present
memories are like flowing time
being born anew.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Aveyron, jakoś mało Cię na tym zdjęciu widać. A po kolorze paznokci oceniać nie będę...
A widoki, jakie zdajesz się fotografować - ładne!
haha :'D Wiesz co, specjalnie dla Ciebie dam tam siebie całą, bo istotnie- to zdjęcie przedstawia tylko moje plecy xD
Cytat:
Zakochałam się. Chcę taki!
haha, Mrówka- ja wiem, że ty takie lubisz ;')
Bella, śliczne zdjątka. Nie wiem co tam miałaś na szyi i nie chcę się domyślać, ale boskie :'D A w Hiszpanii zdjęcie- przepiękne!
Mrówka- chcę taki aparat !
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2864 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 20:34
Aveyron napisał/a:
Gdzieżeś takie obwarzanki wynalazła?
Na Jarmarku Wojewódzkim w moim mieście. {impreza, gdzie zbierają się różne powiaty z mojego województwa i prezentują swoje regionalne wyroby czy stroje}
Sorenta, niewyraźnie dziś jakoś wyglądasz.
Martyna, nie wiem czy ktoś ci to kiedyś mówił - ale masz bardzo kobiece dłonie, w takich gustuję
A ciebie Kasiu to wujek Hipo musi podtuczyć, bo coś marnie wyglądasz przy tym znaku, chyba znak jest szerszy niż ty
(tak, aby umilić atmosferę)
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!