Casablanca, jako twój (nie)oficjalny forumowy partner, pragnąłbym aby twoje zdjęcia pierw były oglądane przeze mnie, a potem rzucane na forum
Ok, obiecuję poprawę.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
casablanca piękne oczy bardzo dobre zdjęcie, podoba mi się
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 18:17
Szehe napisał/a:
oczy, usta, cera, wszystko!
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Aguś napisał/a:
oczy, usta, cera, wszystko!
Zawstydziłam się...
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 13:52
ewusiak, bardzo przypominasz RŚ na tym zdjęciu.
Kasieenka, jakaś Ty dorosła! Ja przy Tobie to jak niewinne dziewczę z podstawówki wyglądam.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 14:55
Cytat:
a jeśli to komplement, to dziękuję.
oczywiście,że komplement
Neska napisał/a:
ewusiak, bardzo przypominasz RŚ na tym zdjęciu.
Taaa? może to moja zaginiona siostra bliźniaczka ewusiakmasz 18 lat?
Nie wiem czy do tylko zdjęcie,czy naprawdę tak jest,ale w ogóle nie wyglądasz na swój wiek
A ta 'metamorfoza' zdecydowanie do Ciebie pasuje
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Pomogła: 4 razy Wiek: 18 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 215 Skąd: z daleka;]
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 15:24
rozkołysz świat 19 skoncze za 2 miesiace wiem, ze wygladam na mlodsza niz jestem, nikt mi nigdy nie wierzy, ze mam prawie 19 wiosen... wkleje potem jeszcze jedno z dzis, moze bedzie jakies porownanie i dziekuje bardzo
Kasieenka dzieki zawsze slysze, ze slodko
neska bo RŚ to moja siora dawno-nie-widziana blizniaczka wygnala mnie z domu bo podkradalam jej cukierki i podgladalam pod prysznicem
givesyouwings alez nie ma za co, nie ma za co
_________________ "Kochaj żeby żyć i żyj żeby kochać"
ewusiak, jak ty młodo wyglądasz ..Na początku, gdy zobaczyłem twoje fotki pomyślałem : "kolejna 13 wystawiła fotki", potem spojrzałem na wiek
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!