Monia*,"Moja krew" ćpunka, pijaczka i pedał Lubie ją ^^ Miała odejść ale została..
_________________ [...]Et si tu n'existais pas,
J'essaierais d'inventer l'amour,
Comme un peintre qui voit sous ses doigts
Naître les couleurs du jour.
Et qui n'en revient pas.[...]
[ Dodano: Czw Lip 03, 2008 23:02 ] Monia*, Jeszcze trochę a zostaniemy rodziną
_________________ [...]Et si tu n'existais pas,
J'essaierais d'inventer l'amour,
Comme un peintre qui voit sous ses doigts
Naître les couleurs du jour.
Et qui n'en revient pas.[...]
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1646 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 22:02
Agentka - szara, bezbarwna, cicha myszka, ma tyle postów a nie kojarzę ani jednego, avatar zmieniła... wolałem tamtą dziewczynę
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Konrad, wredny miłośnik Lostów..ciekawe, oglądal wszystkie odcinki .
_________________ Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare.
Już kilka osób nie wie co to oznacza i chciałoby wiedzieć, więc daje tłumaczenie ^^ :
Nigdy nie zawahaj się przyznać do błędu i przeproś.
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1700 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 22:24
Donaj88, Pan od czekolady, wiem, że marzy o tym by spróbować mojej kawy. Poza tym, dobry z niego słuchacz, zna się na ludziach, potrafi pomóc, wesprzeć słowem, doradzić i pocieszyć. Ale koniec tego schlebiania... jedną zasadniczą wadę ma, w 1000 to on grać nie potrafi
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Gdzie są moi przyjaciele?
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4646 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 22:25
Neska, umie grać w tysiąca, ja nie potrafię. Madra ;]
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Nie bój się miłości, to najlepsze co
może się przydarzyć jeszcze nam.
Nie bój się miłości, będę czekał tam,
gdzie najlepiej zacząć nowy rejs.
Nie bój się! Strach jest bratem łez,
których nam nie trzeba więcej już.
Jestem przecież blisko, podaj rękę, chodź!
Nie bój się miłości, ze mną bądź. "
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 938 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 23:29
Penny Lane, też jej nie kojarzę.
Zobacz, kiedy tu dołączyłem.
To okładka płyty Porcupine Tree-Fear of a blank planet.
Płyta taka, jak piszesz o moim avatarze
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
Agentka, kojarzę trochę, zmieniła avatar, ostatnio bardzo aktywna m.in. w zabawach. Szalona ^^ i jak na razie to tyle
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...