Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 18:26
haha Mnichu, szacun:D jakiś mało rozeznany w tym wszystkim użytkownik, gotów pomyślec, ze to o nim;p a przecież... to o mnie:D< haha>
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
_________________ Co sobie obiecujesz cezary ? NIE BĘDĘ PIŁ! No jak powiedziałem tak zrobiłem. Ja się wtedy na takich imprezach czuję jak strażak. Bo wszyscy gorzała a ja z wodą latam ! - Cezary Pazura
Oska [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 17:45
Zobaczcie jakie rzeczy Gość pisze w innych tematach!
Wspaniały człowiek.
[ Dodano: Wto Maj 06, 2008 17:26 ]
a tak w ogóle to ten Mnich jest nie w ciemię bity. Kurcze tak szybko odkryć we mnie geniusz to tylko on potrafi To jest dopiero wspaniały forumowicz. Bierzmy z niego przykład.
[ Dodano: Wto Maj 06, 2008 17:35 ]
Kurcze. Nic człowiek nie robi. Stara się nie wchodzić nikomu w droge, nie wyrządza nikomu krzywdy, nie szkodzi, a tu ni stąd ni zowąd ktoś go napada. Co ja wam takeigo zrobiłam, w ogóle co was napadło? Myślałam,że ludzie w waszym wieku są bardziej poważni. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Naprawdę dajcie juz spokój. To nie jest śmieszne. Nie ma to jak bawić sie cudzym kosztem, co nie?
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 06 Maj 2008 Posty: 65 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 20:42
ej o kurczę. Przeglądając to forum przed rejestracją nie zauważyłam tego tematu hee... ekhm. Kimkolwiek był puella, ja nim nie jestem ^^ jam jest dziewczęciem na co sam nick w sumie wskazuje. Hem ^^ pozdrawiam czule
_________________ "Jak ziemia miała by być okrągła?!
przecież wtedy wszyscy ludzie by z niej pospadali i wszystkie oceany spłynęły by na dół!"