Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 12:43 Warto pomyśleć..
Chciałbym w tym temacie zwrócić uwagę na.. forumowicza o nicku Gość. Wypowiedzi tej osoby w ciekawych tematach coraz bardziej mnie zaskakują, to jest właśnie światopogląd i punkt widzenia, którym powinni się kierować młodzi ludzie. W dodatku, że Gość ma zdrowe poczucie humoru i gdy tylko wpadnie do zabaw czy na sb, od razu widać, kto rządzi.
Musiałem to napisać, bo często się tak zdarza, że ktoś nie od razu załapie o co komuś innemu chodzi, a szkoda by zgubić niektóre spostrzeżenia, które da się zauważyć dopiero po wnikliwszym zastanowieniu się nad treścią postów, które pisze Gość.
Mam nadzieję, że w końcu każdy dojdzie do tego, co skłoniło mnie do napisania tego tematu. Być może też przydałoby się w pewien sposób wyróżnić tą osobę na forum, bo tacy ludzie jak Gość nie zdarzają się często a na pewno są wartościowymi osobami. Ja tym czasem na chwilę znikam. Warto się nad tym zastanowić i dać się zastanowić innym, bo niektóre posty tej osoby niosą treść, której nie widać na pierwszy rzut oka.
_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
Mnich, to sie nazywa /inteligencja/ Jak człowiek interesuje się wieloma sprawami to ma też pewną wiedzę
Mnich napisał/a:
Może warto byłoby na rzecz tej osoby stworzyć na forum grupę: "wzór człowieka"?
Może raczej nie
_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 13:41
Olla napisał/a:
całkowicie zasłużyłeś na owy własny dział.
To jest myśl.
Jakby tak napisać do Qbassa, aby stworzył nowy dział, coś w stylu: "Gość radzi", gdzie byłyby najciekawsze tej osoby posty, z których można faktycznie skorzystać, z przeróżnych dziedzin.
Nie sądziłem że moja skromna osoba doczeka się kiedyś własnego działu
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 13:50
haha...
Olla i Mnich jesteście boscy ;p
super to wyszło ;p
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”