jak już jej powiedziałem że się podpisuje pod innych to mnie zablokowała na gg.. myślała że jestem na tyle głupi że dam się nabrać na bajeczki które mi opowiadała... jeśli uwarzacie że to niesą dowody na to by ją zbanować to tudno ale apeluje o BANA
[ Dodano: 2006-10-16, 15:06 ]
aby uzyskać właściwe fotki kliknij na te co widać ponieważ te są jakieś innego koloru
Ostatnio zmieniony przez MksPogonSzn Pon Paź 16, 2006 17:01, w całości zmieniany 2 razy
Yyy.. ale co to ma wspólnego z działaniem na niekorzyść forum? ;> Nigdy nie wiesz i nie masz 100 % pewności kto jest po drugiej stronie ; ) może ma schizofrenie lub rozdwojenie jaźni, dlatego podaje się za kogoś innego..
A tak w ogóle to pod kogo ona się podszywa czy podpisuje? pod tą dziewczyne z fotek? ;p
Cytat:
Wiem że ja tu nic niemoge ale wkładam wniosek o zaspamowanie ip "JenniferKar".
nie mogę *
chyba chodziło Ci o wyrażenie "składam wniosek.." *
oraz o "zabanowanie adresu ip" ;p
_________________ Cywilizacja to niekończący się ciąg potrzeb, których nie potrzebujemy.
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 16:13
Wiesz Sławku to jest (zdjecia) jakas aktorka Teraz dokładnie Ci nie powiem ale ogladałam film gdzie ona wystepowała NIe wiem czy nie przypadkiem Piżmaparty
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4644 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 16:15
Mi też sie wydaje, ze to jakaś aktorka.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"Nie bój się miłości, to najlepsze co
może się przydarzyć jeszcze nam.
Nie bój się miłości, będę czekał tam,
gdzie najlepiej zacząć nowy rejs.
Nie bój się! Strach jest bratem łez,
których nam nie trzeba więcej już.
Jestem przecież blisko, podaj rękę, chodź!
Nie bój się miłości, ze mną bądź. "
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.