forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
A. hitler, Narodowy socjalizm.
Autor Wiadomość
splash 
Amator

Wysłany: Sob Sie 11, 2007 19:16   

Cytat:
Owszem super flaga. Moja narodowa. To barwy kraju z którego jestem dumny i gdzie się urodziłem

Ja bym sie nie przyznawal ze pochodze z Niemiec. Tymbardziej na polskim forum. I nie wiem z czego jestes taki dumny. Chyba z mercedesa.

[ Dodano: Sob Sie 11, 2007 19:21 ]
psychol napisał/a:
Ostatnio media żyją nazistowską nagonką: nazistowskie pikniki, nazistowskie gesty

Trzeba niszczyc zlo w zalazku. Chociaz nie wem czy to pomoze. Pare lat i prawdopodobne nazizm sie odrodzi. Czego sobie i wam nie zycze.

Krieger
Nowicjusz

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 09:42   

Masz pecha bo jestem dumny z bycia Niemcem. Mimo nazizmu moj narod tworzyl wielkie dziela, obecnie jest znaczacy. Co za roznica jakie to forum?/sorry za brak polskich liter,ale nie mam teraz polskiej klawiatury. Polacy wg Ciebie nie mordowali ludzi? Zl0? Zlem jest syjonizm i polityczna poprawnosc..

Konrad 
Uzależniony
idiota z powołania

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 10:59   

splash napisał/a:
Ja bym sie nie przyznawal ze pochodze z Niemiec.

Czemu? Czego ma się wstydzic? Historii?

splash napisał/a:
Tymbardziej na polskim forum

Tak. Nie widzę w tym sensu. Więc po co Polacy jeżdzą do pracy do Niemiec? Niech zostaną u siebie, na "polskim" rynku pracy

Krieger napisał/a:
Polacy wg Ciebie nie mordowali ludzi?

Mordowali. Z takim podejsciem, to nie tylko nie bedzie zgody miedzy "sąsiadami". Nigdy. jeszcze wyciągnijcie takie sprawy jak bitwa pod Grunwaldem i oskarżcie Wandę co Niemca nie chciała :)
Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą

po prostu Ania 
Początkujący
chorągiewka

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 13:04   

splash napisał/a:
Ja bym sie nie przyznawal ze pochodze z Niemiec. Tymbardziej na polskim forum. I nie wiem z czego jestes taki dumny

A masz coś do Niemców? Moi pradziadkowie byli Niemcami, pradziadek nawet walczył na wojnie po stronie niemieckiej. Prababcia po wojnie została na terenach, które zostały przyłączone do Polski. Wyobraź sobie jakie życie miała moja babcia Niemka wśród Polaków. I czy przez to, że mam takich przodków nie jestem prawdziwą Polką?

Zgadzam się z wami, że Hitler był świetnym przywódcą. Potrfił przekonywać, robił ludziom pranie mózgu, ale zdobywał władzę. Pewne jest jedno - coś było nie tak z jego głową.

Mlody Johns 
Początkujący
A.C.A.B

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 17:16   

Nie popieram oczywiście Hitlera. Jest on w ogóle be i fe ;)
Nie jestem neonazistą ale tak jak Krieger zaliczam się do skrajnej prawicy. Oczywiste że Hitler był czubem. Jednak w bardzo krótkim czasie doprowadizł swój kraj do potęgi. To trzeba mu oddać. Ale te masowe mordy na żydach i nie tylko... Tego nie zapomniemy, tego nie wybaczymy

WWE Sux, Tna Sux, Indy rlz !

See you on wrestlemania 30 !

Wazelina 
Boss
Einstein forum.

Pomogła: 26 razy
Ostrzeżeń:
 2/4/6
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 17:40   

Misha napisał/a:
Do dzisiaj istnieją też rzesze ludzi zafascynowani jednym z największych osłów historii najnowszej.

Lepsze to niż rzesze osła IV RP.

Misha napisał/a:
Otóż co na ten temat myślicie na przestrzeni całego poprzedniego i teraźniejszego wieku. Tak samo o ludziach piszących "Jude raus", "Heil Hitler" i inne 88, czy 18...

Póki sie mnie nie przyczepią nie robi mnie to. Każdy żyje swoją ideologią.

Konrad 
Uzależniony
idiota z powołania

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 19:16   

Mlody Johns napisał/a:
Tego nie zapomniemy, tego nie wybaczymy

Ile jeszcze będziemy to sobie wypominac? Ok. zapomniec - nie zapominajmy, bo historia może się powtórzyc. Ale czemu mamy nie wybaczyc?

Mlody Johns napisał/a:
Jednak w bardzo krótkim czasie doprowadizł swój kraj do potęgi

Następnie 100 razy szybciej go zrujnował.

Wazelina napisał/a:
Póki sie mnie nie przyczepią nie robi mnie to. Każdy żyje swoją ideologią

Piękne, choc niebezpieczne.
Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą

splash 
Amator

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 15:04   

atos napisał/a:
Ale czemu mamy nie wybaczyc?

Bo to niemcy pierwsi powinni wyciaganac dlon w nasza strone, a nie oczekiwac az laskawie ich przeprosimy. Nie wiem w sumie za co pewnie dlatego ze poniesli wysokie koszta wojny na naszym terenie, albo za to ze nielegalnie przetrzymujemy niemieckie niewypaly z czasow II wojny. Tak, tak absurd i obluda to ich mocna strona.
Krieger napisał/a:
Masz pecha bo jestem dumny z bycia Niemcem

Ty takze bo ja jestem dumny z bycia Polakiem.

Krieger
Nowicjusz

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 16:02   

Ja nie zamierzam za nic przepraszac, bo nic nie zrobilem. Obludne sa Twe slowa...Niby kto Niemcow przeprasza? Ciekawe, czy ty przepraszasz Zydow za Jedwabne?

Germanofobia= to sie leczy

po prostu Ania 
Początkujący
chorągiewka

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 16:46   

splash napisał/a:
Bo to niemcy pierwsi powinni wyciaganac dlon w nasza strone, a nie oczekiwac az laskawie ich przeprosimy

Ty chyba kpisz. Kto cię ma przeprosić?? Cały naród? Minęło ponad 60 lat od zakończenia wojny i obecne pokolenia niewiele mają już z nią wspólnego. I dlaczego żądasz przeprosin? Nawet ci którzy naprawdę mogą nienawidzić niemców nie są do nich tak źle nastawieni jak ty. Ten naród nie może być szykanowany przez jedego idiotę, który żył kilkadziesiąt lat wstecz. Twoja niechęć do nich jest bezpodstawna. A tak a propos to jeśli dobrze pamiętam Hitler nie był czystej krwi Niemcem.

splash 
Amator

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 18:30   

po prostu Ania napisał/a:
Minęło ponad 60 lat od zakończenia wojny i obecne pokolenia niewiele mają już z nią wspólnego

Nie wcale nie maja nic wspolnego oprocz tego ze przyznaja sie do neonazizmu czego przykladem jest Krieger. BTW: "minelo juz 60 lat...' ta spiewke widze na kazdym kroku wiec jak masz mocniejsze argumenty zacznij od nich.
Krieger napisał/a:
Ja nie zamierzam za nic przepraszac, bo nic nie zrobilem

Buahaha po co mi twoje przeprosiny. Chodzilo mi o aktualnych przywodcow niemiec, a nie jakiegos dzieciaka.
Krieger napisał/a:

:hihi: Ale wymysliles. A jak bys nazwal niechec do takiego kraju - Burkina Faso albo Sierra Leone? Co madralo? Antysemityzm= to sie leczy.

psychol 
Amator
MP40

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 14:56   

splash dzieciaku przyjdzie na Ciebie pora, jak wyruszysz do reichu, a to, co tu pieprzysz, to wlasnie nazizm [bo kto powiedzial, ze nazizm musi byc niemiecki ??]
Twoja pieprzona duma nie pozwala Ci zaakceptowac Niemcow jako sasiadow ?
Ile lat będziesz jeszcze wspominał wojnę ?
Rosji tez nie lubisz ?

splash napisał/a:
Buahaha po co mi twoje przeprosiny. Chodzilo mi o aktualnych przywodcow niemiec, a nie jakiegos dzieciaka.

A co do *** nędzy obecna władza Niemiec ma wspólnego z IIW ?
Zamiast *** głupoty kup sobie jakąś ciekawą książkę, albo złóż rezygnację z neostrady, bo to, co tu wypisujesz zasługuje na dożywotnie potępienie.

Mnich: Obraźliwy i wulgarny post. Dziękuję.

Co to za brzydkie słówka? Chyba zafundujemy ci od forum szorowanie buzi mydełkiem za pół ceny. Dodam jeszcze ostrzeżenie gratis.
Szeche

po prostu Ania 
Początkujący
chorągiewka

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 15:36   

Psychol, brawo :lolek: Zgadzam się z tobą całkowicie.

Ost! Za offtop i pochwałę wulgaryzmów.
Szeche

LeXz 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 15:46   

splash napisał/a:
Krieger napisał/a:

:hihi: Ale wymysliles. A jak bys nazwal niechec do takiego kraju - Burkina Faso albo Sierra Leone? Co madralo? Antysemityzm= to sie leczy.

"Germanofobia" to nie jest neologizm autorstwa Kriegera, a termin używany powszechnie w języku polskim. http://swo.pwn.pl/haslo.php?id=9623

Twoje podejście do Niemców to obsesja i jak powiedział psychol - nazizm, a jak się ktoś uprze to i pod ksenofobię podciągnie :P

Bezele91 
Nowicjusz
Katalonczyk

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 21:36   

Ja Adolfa Hitlera podziwiam nie za to co zrobil i jaki miał stosune kdo Polaków czy Zydów ale za to jaki miał mózg Stratega za to jak podporzadkował sobie Kraj. Ogolnie Szkoda wypisywac ale był on straszliwie Inteligetnym człowiekiem...
Nie chwalac sie czytam caly czas to ksiazki o nim o jago ostatnich decyzjach ksiazki jego bliskich tych co byli przy jego smierci oczywiscie Mein Kampf tez przeczytalem.

Zeby nie bylo to nie popieram tego co zrobil podczas II wojny z Ludzmi ale zauwazam w nim czlowieka o wielkim ilorazie Inteligencji kto mowi na niego osiol to nie wie co mówi. Byl ZLYM czlowiekiem ale nie Glupi bo wystarczy popatrze jak wtedy rozwijaly sie w szybkim Tempie Niemcy jak gospodarka byla na wysokim poziomie Sam praktycznie kraj przciewko tylu panstwa a dawał sobie rade ... Dobra nie pisze nic bo zaraz wyjdzie zejakis Nazista jestem czy cos

Odpowiedz do tematu