psychol, twoj nick wybrales nie bez powodu czego przykladem jest ten post i wiele innych. Nie umiesz wyrazic swoich mysli bez wulgaryzmow.
po prostu Ania, jak nie wiele potrzeba zeby cie zadowolic, ot pare przeklenstw uzytych przez ekhm... psychola i juz jest dla ciebie wzorem. (pochwalilas przeciez jego post)
Koncze dyskusje. Media wypraly wam mozgi. Nie macie wlasnego zdania po tym jak wszedzie dudnia o polsko-niemieckim pojednaniu. Wszedzie widze tylko
po prostu Ania napisał/a:
Minęło ponad 60 lat od zakończenia wojny i obecne pokolenia niewiele mają już z nią wspólnego
etc. ,,albo hitler byl zly ale nie glupi". Powielacie te same wypowiedzi, boicie sie wychylic glowe z tlumu, zeby nie byc skrytykowanym.
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 52 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 14:09
splash napisał/a:
Koncze dyskusje. Media wypraly wam mozgi. Nie macie wlasnego zdania po tym jak wszedzie dudnia o polsko-niemieckim pojednaniu.
Hah, nie mam swojego zdania tylko dlatego, że się z tobą nie zgadzam ? To nie media wyprały nam mózgi, tylko twoje nazistowskie otoczenie wyprało twój mózg.
Hah, nie mam swojego zdania tylko dlatego, że się z tobą nie zgadzam ? To nie media wyprały nam mózgi, tylko twoje nazistowskie otoczenie wyprało twój mózg.
Nazistowskie otoczenie to ty najwyrazniej masz. I nie badz taki kozak.
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 258 Skąd: PGL
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 08:50
splash napisał/a:
psychol, twoj nick wybrales nie bez powodu czego przykladem jest ten post i wiele innych. Nie umiesz wyrazic swoich mysli bez wulgaryzmow.
bueheheheheheheheheheh
dlaczego nagle zmieniasz temat ?
Nijak odnosi się to to IIWW.
splash [jakkolwiek glupio to brzmi] ,a moze Ty jestes chlopak od Romka, z mw ?
I poznales jakis 'cieplych' panow ktorzy powiedzieli Ci, ze Niemcy sa zle ?
_________________ Dzieci Svantevitha nienawidzą chrystusa !!
Dzieci Svantevitha nienawidzą boga-krzyża !!
splash [jakkolwiek glupio to brzmi] ,a moze Ty jestes chlopak od Romka, z mw ?
I poznales jakis 'cieplych' panow ktorzy powiedzieli Ci, ze Niemcy sa zle ?
Nie wiem skad wiesz o "cieplych panach" widocznie doglebnie i intensywnie sie z nimi zapoznawales. Co do zmiany tematu - nie dam sobie w kasze dmuchac takim wypierdkom jak ty. ***. do tego swojego vahlendorfu zapisz sie do jakiegos kolka neonazistow moze sie wreszcie spelnisz.
Splash no bez przesady. Ty też bez wulgaryzmów obyć się nie potrafisz? (wypierdkom to też nie za miłe słowo), aj! Ost!
Szeche
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 10:16
splash napisał/a:
do tego swojego vahlendorfu zapisz sie do jakiegos kolka neonazistow moze sie wreszcie spelnisz.
Wiesz jak działają google ?
Wioska, w której mieszkam, nazywała się przed wojną Vahlendorf, no ale dobrze Ty mój germanofobie - dla Ciebie wszystko : )
splash napisał/a:
zapisz sie do jakiegos kolka neonazistow moze sie wreszcie spelnisz.
Nie muszę [btw. są w ogóle takowe?] wystarczy mi, że utrzymuję kontakty z ludzmi z Nopu.
splash napisał/a:
Nie wiem skad wiesz o "cieplych panach" widocznie doglebnie i intensywnie sie z nimi zapoznawales.
Widze, ze masz dobre kontakty z Twoim ojcem, ale to nie na temat.
Jeśli masz zamiar nadal prowadzić tą' dyskusję ' uzbroj się w argumenty zamiast sypać bluzgami, bo jak na razie sprowadziłeś mnie do swego poziomu i pokonałeś doświadczeniem.
Salut!
Widze, ze masz dobre kontakty z Twoim ojcem, ale to nie na temat.
Mysli glodny o chlebie... Mama cie nie kocha a tatus tylko w nocy?
psychol napisał/a:
Jeśli masz zamiar nadal prowadzić tą' dyskusję ' uzbroj się w argumenty zamiast sypać bluzgami, bo jak na razie sprowadziłeś mnie do swego poziomu i pokonałeś doświadczeniem.
Salut!
Skleroza nie boli - tak jest rowniez w twoim przypadku. Pragne ci wiec przypomniec ze ty #$#$@ pierwszy zaczales bluzgac. Zamien literke L na R w ,,Skad:" a bede mial pelny obraz twego pochodzenia.
Wątpię - żona Hessa nie zauważyła kilkunastu blizn jeszcze z I wojny światowej. Pozatym był stary, długo siedział w więzieniu, więc po co miałby się zabijać.
Hmmmm... no widze zawiazala sie bliska znajomosc kriegera z psycholem. Ciekawe co z tego wyjdzie.
Krieger napisał/a:
którzy sprzeciwili się antygermańskim wypowiedziom
Śmiech na sali. Ach ci biedni ciemiezeni niemcy, az lezka sie w oku kreci.
A ciebie ta znajomośc powinna tyle obchodzić co zeszłoroczny europejski śnieg japończyka z Honsiu. Twój post jest zaczepny, do tego offtop. Przykro mi splash, ale prosiłam żeby pisać na temat (gdyby nie ta zaczepność, może przymrużyłabym na to oko)
Szeche
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 19:38
Krieger napisał/a:
Wątpię - żona Hessa nie zauważyła kilkunastu blizn jeszcze z I wojny światowej. Pozatym był stary, długo siedział w więzieniu, więc po co miałby się zabijać.
Też tak uważam - głównie przez te brakujące blizny z I wojny światowej.
Więc Twoim zdaniem co się z nim stało ?
Jest wiele teorii na ten temat, jednak chyba żadna nie została udowodniona.
Nie wiem czy wiecie, ale idea narodowego socjalizmu niczym nie różni się ( po za tym, kogo zabijali i w jakim celu ) od komunizmu, czyli socjalizmu. Hitler nie był prawicowy, jak się wielu zdaje; Hitler był postacią lewicową...