Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 706 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 21:25
To ludzie uwierzcie się zdarza częściej, oczywiście że to jest bulwersujące, dobrze że o tym mówią. Ale nie podoba mi się że od śmierci Ani ciągle mówią codziennie o nowym samobójstwie, to nie jest dlatego że ona też się zabiła, to inni też się zabiją, to jest sprawa normalna która nie wychodziła na jaw, a teraz od kiedy to nagłaszają idzie jeszcze większa fala samobójstw
_________________ "I zstąpi na ciebie Duch Pana, i wespół z nimi ogarnie cię zachwycenie, i przemienisz się w innego człowieka" Sam 10,6
nie no co za kraj! najpierw ta Ania, a teraz to. to już są szczyty! dobrze że ja chodzę do normalnej szkoły. u mnie coś takiego nigdy nie maiłoby nawet mieć szansy zaistnieć. ale ten świat z Polską na czele schodzi na psy. jaka szkoda
Och, swiete oburzenie! Czytalem gdzies ostatnio, ze nasze pokolenie bedzie znaczenie bardziej sztywne od poprzedniego- jak na razie wszystko sie zgadza.
Cala sytuacje mozna skomentowac jedynie usmiechem. Przeciez to zabawne!
Mezar napisał/a:
jak to mozna robic w klasie a nauczyciel nic nie widzie
No wlasnie tez sie nad tym zastanawiam... jakis moze niedowidzycy albo jak to mowia "lajtowy"
tak jak już wcześnie pisałem moze nauczyciel był na zapleczu ?? a to był taki szybki numerek ?? cyk pyk i juz ??
Nawet nie wyuobrażasz sobie jak mało widzi nauczyciel. Ja miałem już przyjemność jarać szlugę klasie, podczas gdy nauczyciel w niej był, piłem wódkę i zagryzałem ogorkami. Ogólnie można robić wiele. Może nauczyciel siedział, a kolega na czatach mial patrzeć, czy nie zaczyna chodzić po klasie... A oni się szczaili kajś w zadku.
Ogólnie macie swoją edukację seksualną od wczesnych lat dzieciństwa. Pozdro lewacy....
Ja miałem już przyjemność jarać szlugę klasie, podczas gdy nauczyciel w niej był, piłem wódkę i zagryzałem ogorkami.
O matko No takich cudów to się po tobie nie spodziewałem
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
ja mam takiego nauczyciela, co można sobie przy nim na sprawdzianie gadać (a co dopiero się dzieje na lekcji z nim normalnej), można se książkę otworzyć i przeczytać, co potrzeba, i w ogóle fazowo jest z nim na lekcjach uwielbiam go seryjnie
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sro Kwi 04, 2007 20:17
mr.Radek napisał/a:
ja mam takiego nauczyciela, co można sobie przy nim na sprawdzianie gadać (a co dopiero się dzieje na lekcji z nim normalnej), można se książkę otworzyć i przeczytać, co potrzeba, i w ogóle fazowo jest z nim na lekcjach uwielbiam go seryjnie
No ja też mam taką jedną nauczycielkę...;D
A co do tematu,po prostu no comments...
"Ukraina: Janukowycz chce mediacji zagranicy
2007-04-05 12:24
Premier Ukrainy Wiktor Janukowycz i prezydent Wiktor Juszczenko podczas nadzwyczajnego posiedzenia Rady Bezpieczeństwa Narodowego
Fot. PAP/EPA/SERGEY DOLZHENKO
Skonfliktowany z prezydentem Wiktorem Juszczenką premier Ukrainy Wiktor Janukowycz oświadczył w czwartek, że chce uzyskać pomoc zagranicy dla rozwiązania obecnego kryzysu politycznego.
- Dziś zwróciłem się do kanclerza Austrii Alfreda Gusenbauera o pomoc w rozwiązaniu kryzysu. Poprosiłem także znanych europejskich prawników o ekspertyzę w sprawie sytuacji na Ukrainie - poinformował..."