Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 20:47
a ja sie tam nie boję. Ludzie mądrzy wiedzą co zrobić. Mnie tylko denerwuje że polityka ingeruje w sprawy kościoła i na odwrót.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1651 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 23:27
mr.Radek napisał/a:
No i po co on zakładał partię? Malo mu rozgłosu?
Chciał: wkurzyc/ zdenerwowac/ pokazac że nie podoba mu się dzisiejsza opozycja/ pozyskac mandaty rozłamowców z PiSu/ itp. Jarka Kaczyńskiego. Sam przecież gdyby był członkiem partii, to zostałaby nałożona ekskomunika na niego. On może byc jedynie patronem.
Żadna partia nie powstanie, a raczej nie teraz. Rydzyk ma jeszcze jako takie poszanowanie w PiSie, więc nie widzę sensu aby zakładał nową partię z poltycznymi odrzutkami z LPR. Może za 2 lata, ale teraz?
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
On doprowadzi do dyskriminacji starszych ludzi. D:
Sonerezh [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 20:37
Załamka...
Miya. napisał/a:
mr.Radek napisał/a:
Malo mu rozgłosu?
Nie, malo mu wladzy.
Chce być w centrum zainteresowania, ja to tak odbieram. Nie zapominajmy, że był czas kiedy cała Polska mówiła o nim, teraz to przycichło i o. Rydzyk smuta... Mógłby sobie dać spokój...
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1363 Skąd: Trn
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 05:38
ten człowiek jest żałosny, pcha się wszędzie tam gdzie najmniej go potrzebują. ciekawe na jakiej zasadzie ta partia będzie działać. więcej praw dla emerytów i rencistów. nie można o starszych ludziach zapominać ale bez przesady.
Już widzę nazwę tej partii. ^^
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Powiem jedno- on powinien trzymać się Kościoła i pomagać innym, jak na księdza przystało, zamiast ciągle się ośmieszać mieszając się do polityki i tak już pogmatwanej.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
" Mnie tylko denerwuje że polityka ingeruje w sprawy kościoła i na odwrót. "
Mnie denerwuje tylko to ze kosciol pcha sie do polityki, ale jako instytucja nastawiona komercyjnie nikt jej nie zabroni.
A nawiazujac do tematu to pragne zauwazyc ze to my wybieramy kogo chcemy w rzadzie wiec niech sobie zaklada o. Rydzyk co chce, jak dojdzie do glosu zwatpie w Polakow a nie rzad, bo rzad na 100% bedzie walczyl z nimi.
Panno nienawisc on nie jest ksiedzem tylko ojcem, teoretycznie to samo praktycznie co innego.[/b]
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 15:05
Niech zakłada, poszerzy granicę nieskończonego kabaretu jakim jest sejm.
Piszac kabaret pewno masz jakies przemyslenia co zrobic zeby bylo lepiej? I jestem ciekaw jak nazwiesz to co sie dzieje na zachodzie jak chodzi o Polityke bo naprawde nie jest tak zle u nas, ale Polak lubi narzekać, smutne to jest.