sądzę, że im nie wyjdzie ten pomysł .
słyszałam, że ferie zimowe mają być 22.12 - 31.12 , czyli w Nowy Rok idziemy do szkoły, to prawda ?.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Lady_Hate, 1 zawsze jest wolny, dopiero 2 idzie się na zajęcia. Po ch..j odkopujesz stare tematy dziewucho? Już Cię pół forum jedzie za to i wyśmiewa (w tym ja).
Wazelina zejdź ze mnie dziewucho, tylko się spytałam. A gdybyś czytała takie portale jak wp czy onet to też byś wiedziała, że tam napisali, ze 1 idziemy do szkoły.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Wazelina zejdź ze mnie dziewucho, tylko się spytałam. A gdybyś czytała takie portale jak wp czy onet to też byś wiedziała, że tam napisali, ze 1 idziemy do szkoły.
Jakbyś poszła na epulsa, to byś znalazła równych inteligencją sobie.
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!
Pomogła: 6 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 337 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 10:42
zmian nie bedzie póki co. tak myślę. ja ferii nie oddam!;]
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
Ja czytam gazety, nie wp, czy onet. Wyjdź z kompa i idź się cieszyć wakacjami czy coś, a nie na forum pierdzielisz coś, co nikogo nie interesuje.
Jakbyś poszła na epulsa, to byś znalazła równych inteligencją sobie.
Hah, masz coś do epulsa? .
Wazelina napisał/a:
Ja czytam gazety, nie wp, czy onet. Wyjdź z kompa i idź się cieszyć wakacjami czy coś, a nie na forum pierdzielisz coś, co nikogo nie interesuje.
Ha, ha. Ciebie to nie musi interesować, nie zważam na Twoją opinię. Ale tobie się nie muszę tłumaczyć.
truskaweczka napisał/a:
zmian nie bedzie póki co. tak myślę. ja ferii nie oddam!;]
Też mam taką nadzieję, że niczego nie zmienią .
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 70 Skąd: zgadnij:)))
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 18:02
Cytat:
Mam wrażenie że im w tym sejmie się po prostu nudzi i wymyślają coraz to gorsze debilstwa, aż strach pomyśleć co znowuż wymyślą...
całkowicie popieram, nie wiedzą co zrobić z bezrobociem, z emigracją, patologiami społecznymi, to wymyślają głupoty żeby nie było że nic nie robią...
[ Dodano: Pią Sie 29, 2008 19:07 ]
Lady_Hate napisał/a:
słyszałam, że ferie zimowe mają być 22.12 - 31.12 , czyli w Nowy Rok idziemy do szkoły, to prawda ?.
dziewczyno kto Ci do szkoły w Nowy Rok przyjdzie jak wszyscy na kacu będą, a nawet jak nie na kacu, to odsypiać będą, jakby coś takiego wprowadzili to ewentualnie kilka bardzo lubiących się uczyć osób by przyszło...
_________________ "Aby być szczęśliwym w miłości nie trzeba być ślepym, lecz od czasu do czasu przymykać oczy..."
Fajnie, tylko nie wiem kto im przyjdzie w sierpniu, jakby nie było jednym z dwóch najgorętszych miesięcy (pomijam inne powody już) do szkoły. Kolejny głupi pomysł... zresztą o czym my tu dyskutujemy, jak rząd coś powiedział, to na bank tego nie będzie
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam.
Wyrzekam bo
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak TY...
Kto Ci takich bredni naopowiadał. Przecież 1 styczeń ro jest święto a w święta do szkoły się nie chodzi i masz chyba złe informacje bo ja jeszcze nigdzie tego nie wyczytałam
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 346 Skąd: ze Wszond
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 15:47
Jestem jak najbardziej za! Najlepiej by bylo jakby w ogóle usuneli te wszystkie ferie. Uczniowie maja zdecydowanie za duzo czasu wolnego. A wakacje powinny trwac conajwyzej miesiac.
Napisal student.
_________________ Nigdy nie przestała istnieć tęsknota za słowami, których nie miałem odwagi wypowiedzieć.
To, co mogło być najpiękniejsze ukryłem w milczeniu.
Pomogła: 6 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 337 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 16:55
ja tam ferii nie oddam.
blee.
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 15:21
jeśli ustawa zostanie uchwalona, to tak prędko nie wejdzie ona w życie. Nie rozumiem zupełnie po co siedzieć do końca czerwca w szkole, no ale cóż... Przecież wtedy nikt o zdrowym umyśle nie ma ochoty na naukę, nauczyciele już sobie również odpuszczają. Jeśli zmiany wejdą w życie, nic nie zrobię, bo i co mam zrobić? jednoosobowy protest pod placówką min. oświaty?
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus