Wysłany: Pią Lut 03, 2006 17:49 tregedia na morzu....
hmm ostatno czyli dzis mowili rano w televisji ze zaginal prom na morzu a w nim bylo 1400 osob dzis wieczorem prom nie wiem dlaczego zatonal i zginelo 1100 osob a 300 przezylo...straszna tragedia wg nie mimo ze byli tam ludzie innych narodowosci trzeba ich szanowac bo sa ludzmi tak jak my...ehh...moze jeszcze nie slyszeliscie o tej tregedi....a moze slyszeliscie....ale warto sie tak zastanowic...tyle ludzi umiera za nic...niepotrzebnie..;/ hmmm za 3 dni juz nikt nie bedzie o tym pamietal z tych co wedza a kto nie wie ngdy sie nie dowie ze 04.02.2006 byla taka tragedaia i morze zabralo do siebe tyle osob...wypowiedzcie sie...jesli jest u o czym mowic...wystarczy...[*] [*] [*] [*] [*]....:( ehh....strasznie gina nam ludzie w ciagu ostatniego tygodnia zginelo ich azz 65(KATOWICE)+1100(PROM)=1165....strasznie duuzo......;/ brak mi sloff...:(
_________________ "...i pOpAtRz ....nA OlKa oN ZnOwU O JoInA pRoSi....OlEk nOsI GlAnY,SpOdNiE Od pIŻAmY,CzArNĄ sKóRe i nIeZŁĄ FrYzUrE..." ReGgAe!
_________________ ...walą mnie wszystkie podziały: biedny i bogaty, czarny, biały, żółty czy czerwony,
muzułmanin, chrześcijanin czy w ogóle nie ochrzczony...
_________________ ...walą mnie wszystkie podziały: biedny i bogaty, czarny, biały, żółty czy czerwony,
muzułmanin, chrześcijanin czy w ogóle nie ochrzczony...
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"