No cóz, widzę że niestety dużo jest tu mało intelignetnych osób, które lubią Leppera WTF?
Lubię: Tusk(intelignetny człowiek, a wy tylko go ktytykujecie zobaczcie jaki pierdolnik musi po kaczynskim posprzatac, Wałęsa (tak, tak moi dordzy, możecie sobie gadać na niego ale to on "zniósł" komunę), Palikot (za pozucie humoru)
NIE lubie: ww. Lepper, Kaczynscy (ch***), ziobro (pieprzony klamca), Giertych (za mundurki i religie-a zrobil to zeby przypodobac sie Rydzykowi)
_________________ "Popatrz jak wszystko szybko się zmienia..."
Hojarska - raz miałem z nią do czynienia w realu. Na początku nie wiedziałem, że to ona, ale później zajarzyłem. A ja Palikota nie lubię, bo mimo wszystko prezydent jest głową państwa i (mimo, że za nim nie przepadam), należy mu się szacunek, ze względu na sprawowany urząd.
Jeżeli chodzi o polityków rządu to najbardziej do gustu przypadła mi pani minister nauki i szkolnictwa wyższego Barbara Kudrycka.
Nie dość, że ma b. dobre pomysły takie, jak zniesienie habilitacji to jeszcze nie dała 20 mln złotych na uczelnię Rydzyka. Ogólnie wydaje się być bardzo komptetentną osobą, która dąży do roznowu podupadającego, polskiego szkolnictwa wyższego.
_________________ " a to wszystko przecież miało trwać najwyżej pięć lat, a może mniej.."
Polscy: Giertych (Matura z matmy i ogolnie taki nie teges eeh..),Lech i Jaroslaw Kaczynski (To moja opinia po tym co mowil na rosje jak na najgorszego wroga,i on Razem z Jarosławem popierają wojsko z poboru a sami tam nie byli...)