Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 09:03 Zabójstwo na szkolnym korytarzu
Policja w Wieluniu zatrzymała 22-letniego mężczyznę, który zadał śmiertelne ciosy nożem swojej sympatii. Do tragedii doszło na szkolnym korytarzu w jednym z wieluńskich liceów.
Jak poinformowała w poniedziałek PAP rzecznik Komendy Wojewódzkiej Policji w Łodzi Magdalena Zielińska, 18-letnia dziewczyna przyszła do liceum na inaugurację roku szkolnego. W szkole pojawił się też o cztery lata starszy chłopak, prawdopodobnie jej sympatia. Mężczyzna miał ze sobą bukiet kwiatów.
"Oboje zaczęli rozmawiać ze sobą, ale w pewnej chwili doszło między nimi do kłótni. Mężczyzna wyciągnął nóż, zadał dziewczynie kilka ciosów i uciekł. Pomimo natychmiastowej pomocy ranna zmarła" - powiedziała Zielińska. Po pewnym czasie mężczyzna zatelefonował na policję i przyznał, że to on uderzył swoją koleżankę. Został zatrzymany.
[*] co sie dzieje na tym swiecie?:(
nie jestem w stanie wyobrazic sobie mnie w takiej sytuacji albo w ogóle takiej sytuacji w moim otoczeniu
[*]
a ja jestem, hitman jest wsród nas , ale widać że ten gościu zaplanował to, bo pod wpływem gniewu nie miałby tak jasnego umysłu, żeby zauważyć miejsca "szybkiej śmierci"(tętnice, aorte, serce, oczywiście między żebrami musiałby jej wbić nóż)
a później sie przyznał, a następnie uda chorobe psychiczna i wyjdzie po kilku miesiącach
Bo ludziom juz nie mozna ufac. Zreszta ten chlopak byl od niej o 4 lata starszy to moze byl z nia tlyko dla wiecie czego a jak mu nie chciala dac to ja zabil bo sie wsciekl..
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
no ale nie o to mi chodzi . Moglo byc tak ze ten chlopak podszedl do niej i sie pyta czy przyjdzie dzis na noc do niego bo chce sie ten teges. i wtedy dziewczyna mowi nie, i sie tlumaczy zer nie chce tego z nim robic a on ja wtedy za to zabija z wscieklosci.
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Boże, czy to aż tak trudno napisać normalnie, ot chociażby sex?
A co do tematu, to straszne, że nawet najbliższa osoba potrafi człowieka skrzywdzić [*]
Wiek: 21 Dołączył: 10 Lis 2006 Posty: 49 Skąd: Warszawa Polska
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 11:46
niewiem dzieciaki sie stresuja przydalo by sie cos dla wolnej glowy zeby sie rozluznic____wladza to zdelegalizowala no ale coz do holandi nam daleko a kaczki tamtendy nie lataja wiec nie bedzie legalizacji chyba ze ktos pomysli i zrobi cos by zylo sie w tym kraju choc odrobine lepiej .......