http://wiadomosci.wp.pl/w...73&ticaid=1609e , niestety w moim mieście jest pełno takich fanatyków zaślepionych swoim klubem, każda ściana popisana jest nazwą owego klubu. Raz kibic klubu z innego miasta chciał mnie pobić, czy to aż tak ważne kto komu kibicuje?
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
U mnie nie. Wisła Sandomierz gra tak słabo, że zagorzałych kibiców nie ma. Ale naprawdę, to czysta głupota. Jak można grozić ludziom pobiciem, za takie byle co?
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
niestety w moim mieście jest pełno takich fanatyków zaślepionych swoim klubem, każda ściana popisana jest nazwą owego klubu. Raz kibic klubu z innego miasta chciał mnie pobić, czy to aż tak ważne kto komu kibicuje?
Koba skąd jesteś? u mnei w miescie są dwa kluby: ŁKS Łódź i widzew Łódź, oczywiście kibice pałają do siebie nienawiścią i są częste awantury na .
Ja jestem z Katowic oczywiscie GieKSa u nas tez czeste jazdy w te i drugie strony.Sam kiedys sie w to bawilem ale teraz to tylko interesuje mnie pewna pani i zostalem pikniekiem.:D
to nie to samo co Łódź/Kraków, to są dwa oddzielne miasta, choć fakt, teraz Lechia rozdaje karty na pomorzu
Bebcio napisał/a:
Ja jestem z Katowic oczywiscie GieKSa u nas tez czeste jazdy w te i drugie strony.Sam kiedys sie w to bawilem ale teraz to tylko interesuje mnie pewna pani i zostalem pikniekiem.:D
ech, skąd ja to znam? gdyby nie Karolina to dalej bym się w to bawił..teraz tak jak Ty typowy piknik.
to nie to samo co Łódź/Kraków, to są dwa oddzielne miasta, choć fakt, teraz Lechia rozdaje karty na pomorzu
Bebcio napisał/a:
ech, skąd ja to znam? gdyby nie Karolina to dalej bym się w to bawił..teraz tak jak Ty typowy piknik.
Wiesz Gorny Slonsk jest chyba najgorszym terenem w Polsce:D Duzo miast i klubow z dobrymi bandami!!;) A co do Gdanska fajne miasto i dziewczyny