o rany to jest straszne onejrzałem tylko początek i już mogę śmiało to stwierdzić. co za ludzie tylko jedna sprawa: o czym konkretnie jest ta petycja i do kogo (bo nigdzie jakoś tego nie zauważyłem).
PetaTV...hmm no tam są z reguły drastyczne sceny... Zawsze gdy tą oglądałem (te filmy wszytskie) zaczynałem klnąć w myślach na tych ludzi i chciałem im zrobić to samo co oni zrobili zwierzętom!!!!!!!!!!!!!! Nie będę wam mówił ile plakatów na temat ratowania zwierząt rozwiesiłem, w jakich zbiórkach pomagałem... Tą petycje już kiedyś podpisywałem =D
A ja i tak bede wsuwac hamburgery i Wy tez bedziecie. Chyba, ze jestescie wegetarianami. To smacznej soi, masochisci
Mamy przeludnienie. Zeby wyzywic nas wszystkich potrzebne jest zabijanie na szybko, trzymanie w warunkach niehumanitarnych i karmienie sterydami. Samismy sobie tego nawarzyli i nie myslcie, ze to sie zmieni.
Vanilla Ice, trzeźwe spojrzenie na świat (powaga). Mam identyczne zdanie na ten temat. Smieszą mnie ekolodzy, obrońcy praw zwierząt, PETA itp. ekoterroryści...
Bęsik, a jak ktoś przyjdzie do ciebie i ci zatłucze łopatą psa i jego mózg na ścianie rozpierniczy, to nadal będziesz twierdził, że obrońcy praw zwierząt to idioci? Włącz myślenie
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
nadal będziesz twierdził, że obrońcy praw zwierząt to idioci?
czytanie ze zrozumieniem.
Mnie tam obroncy zwierzat nie smiesza, ale tego typu manifesty na nic nie sa potrzebne i jedynie pograzaja organizacje.
A jesli pan Salami uwaza, ze obroncy praw zwierzat zajmuja sie zeskrobywaniem mozgu ze sciany, to graty. Co maja oni do ludzi niezrownowazonych psychicznie i zabijajacych "lopata psy". Myslalem, ze od tego sa psychologowie...
Ehh... Takich zdazen sa setki... Tylko ze to akurat zostalo nagrane... Watpie czy da to cos jesli podpisze sie pod ta petycja... A co moze zrobic taka organizacja obrony praw zwierzat? Nic... Przynajmniej w tej sprawie... No ale i tak nie zmienia to faktu ze to jest zalosne to co robia ci ludzie...
Vanilla Ice, ty też czytaj ze zrozumieniem. Ja się odnosiłem do Bęsika, który nazywał między innymi ich ekoterrorystami. Chodziło mi o to, że oni próbują chronić przed takimi zdarzeniami...
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.