Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 11:52 Biura podróży z których jesteście zadowoleni :)
Chciałabym żeby ktoś polecił mi jakieś sprawdzone biura podróży........Tak wiem że w NECIE JEST pełno ofert. Jak ktoś był i poleca niech pisze A głównie interesuje mnie Sycylia i czy w ogóle warto tam pojechać ?? Z góry dziękuje
/ caps lock wyłączony, por favor.
I wyraz 'wogóle' nie istnieje.
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 13 Mar 2008 Posty: 213 Skąd: z nieba.
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 17:17
jeśli chodzi o biura podróży [autokarowych] to polecam Orbis Transport i Orbis Travel.
a jeżeli o te [lotne] noo, to polecam : 'lot', travelplanet.
miła atmosfera i czystość. a jeśli chodzi o Sycylię. to również polecam tam wyjazd. ; )
_________________ Będę brał Cię. Gdzie? W aucie. Mnie? Cię. Naprawdę? Ehe.
Ja zawsze załatwiam wakacje za pośrednictwem biura podróży NAT i zawsze jestem zadowolona i nigdy jeszcze nie zawiodłam się na nich więc gorąco ich polecam
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 14:30 Re: Biura podróży z których jesteście zadowoleni :)
Też w tym roku, a raczej w tym miesiącu;) wybieram się na do Wloch, Zastanawiam się nad Sycylią i Cenastico, takźe nie wiem z jakiego bióra pojechać, Ty kiedy się wybierasz? =] zdecydowałaś się już na coś, albo czy już byłaś?
Hmm jak dla mnie almatrur to była porażka . Byłam w zeszłym roku W Casenatico we Włoszech. Same oszustwa i wyłudzanie pieniędzy na każdym korku. Miasteczko bardzo ładne aczkolwiek moim zdaniem, niezbyt turystycznie nastawione...
Kadra masakryczna, kompletna dysorganizacja ... Zostałam, że tak powiem "upchana" do pokoju 4 osobowego z 7 dziewczynami ;\ Nie było to przyjemne.
Dziwi mnie fakt, że tak dużo osób ma pozytywne zdanie na temat tego biura , być może tylko ja tak źle trafiłam hehe pozdro
Co do koloni w Cassenatico we Włoszech to moja siostra była z biura podróży NAT i jest bardzo zadowolona biuro dało bardzo dobre autokary, wspaniali i doświadczeni kierowcy, opiekunki też podobno były świetne i tam gdzie mieszkali też było fajnie i czysto. Tak więc jest to biuro podróży godne polecenia.
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...