Ja jeszcze raz bym chciała zobaczyć Hiszpanie no i w ogóle zwiedzić wszytskie gorące kraje. Nie cierpie zimy więc jakieś chłodne pochmurne miejsca mnie nie kręcą.
_________________ Są dwa słowa dla duszy jak wrzątek dwa te słowa to koniec i początek Pierwsze weschnienie miłości to ostatnie weschnienie rozumu
Tak więc, jakie chcielibyście miejsca zobaczyc na świecie?
Z miłą chęcią przejechałbym się na północ żeby pozwiedzać trochę Skandynawię. Bardzo ciekawi mnie tamtejsza kultura oraz fakt iż stamtąd wywodzi się bardzo wiele zespołów Black i Death Metalowych(ale nie tylko). Kto wie, ponoć marzenia się spełniają.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 16:23
WładcaCiemności napisał/a:
Z miłą chęcią przejechałbym się na północ żeby pozwiedzać trochę Skandynawię. Bardzo ciekawi mnie tamtejsza kultura oraz fakt iż stamtąd wywodzi się bardzo wiele zespołów Black i Death Metalowych(ale nie tylko). Kto wie, ponoć marzenia się spełniają.
Ja bym w Skandynawii wolał Finlandzkie pojezierza, drabiny Troli, Fiordy i Nordkap.
Ja bym w Skandynawii wolał Finlandzkie pojezierza, drabiny Troli, Fiordy i Nordkap.
Cóż, przy okazji na pewno bym nacieszył oczy tymi pięknymi krajobrazami ;p Szkoda tylko że klimat jest taki nieciekawy raczej W zimie to bym się raczej tam nie wybierał.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 00:53
WładcaCiemności napisał/a:
Cóż, przy okazji na pewno bym nacieszył oczy tymi pięknymi krajobrazami ;p Szkoda tylko że klimat jest taki nieciekawy raczej W zimie to bym się raczej tam nie wybierał.
W zimę jedzie się do babci na święta, napchać się śledziami i sernikiem, a nie w podróż na kraniec Europy.
Ja coraz bardziej chciałbym zobaczyć Gibraltar. Zarówno miasto, jak i skaliste wybrzeże po Afrykańskiej stronie cieśniny. I kto wie, czy sobie w przyszłym roku tam nie pojadę, bo coraz bardziej fascynuje mnie ten czubek kontynentu.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 14:33
wejść na Mount Everes i zobaczyć wszystkie czubeczki gór:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus