Wysłany: Nie Cze 15, 2008 21:03
Chciałabym zobaczyć wiele miejsc na świecie, ale raczej nie starczy mi na to życia. Ale tak żeby dokładnie coś zobaczyć to bardzo chciałabym przejechać się dokładnie po Polsce i może jakimś kraju Ameryki łacińskiej
chciałbym zwiedzić cały świat, ale wiem, że nie starczy mi na to życia, tak bardziej przyziemnie to cała Skandynawia. Chciałbym mieć domek gdzieś w Norwegii przy fiordzie tak z dala od ludzi.
Oh tak, super pomysł, piękna przyroda, czyste powietrze, mało ludzi, w sam raz dla mnie. Na dodatek w Skandynawii są piękne, wysokie dziewczyny^^
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 22:02
A ja chciałbym zobaczyć Wyspy Galapagos i różnorodność krajobrazów Nowej Zelandii
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 16:04
Bibliotekę aleksandryjską.
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 18:22
Przede wszystkim Nowy York. Mimo, że tam nigdy nie byłam uwielbiam to miasto, jest wspaniałe i przepiękne. W przyszłości chę tam mieszkać, mogłabym tam nawet parki sprzątać, byleby tam mieszkać. A oprócz tego Buenos Aires, Londyn, Finlandię i Jamajkę.
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2863 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 20:00
kurde, ja to bym wszędzie chyba pojechać chciała... no ale, kilka najważniejszych miejsc zawsze się ma.
- Meksyk. Pustynie, zurbanizowane miasta, kolonialne budowle, stare hacjendy, budowle Majów (zarówno te dostępne dla turystów jaki i te ukryte gdzieś w dżungli), indiańskie targi, piękne wyspy. Wszystko, po prostu wszystko.
- Peru. Jak wyżej (noo, zważywszy, że Majów tam nie było, w tej części świata można zastąpić ich Inkami )
- Kolumbia, Ekwador, Wenezuela. Bo są, a na dodatku piękne.
- Argentyna. Buenos Aires i nieśmiertelna La Boca, oczywiście !
- Brazylia. Samba, Rio, Iguacu.
- Tunezja, Turcja. Ciągnie mnie do tej egzotyki. ;]
- Indie. Tadż Mahal + jak wyżej.
- Hiszpania. Bo jeszcze dużo do zwiedzenia mi zostało.
- Włochy. Po na południu nie byłam.
- Grecja. Bo na Santorini nie byłam.
- Portugalia. Taka dzika, nieodkryta ^^
- Maroko. Jak wyżej.
- Rumunia. Bo spałam, jak "zamek Drakuli' było widać
- Chorwacja. Bo na części kontynentalnej nie byłam.
- Stany Zjednoczone. Góry, kaniony, jeziora, rzeki, wodospady, PN Yellowstone, shopping in NY
- Finlandia. Jakoś podoba mi się język fiński
- Polska. Bieszczady, Mazury i "Polski Orient" przede wszystkim
znaleźć to bym się teraz chciała w Egipcie ;d zwiedzić Afrykę, zrobić? popływać w jakimkolwiek morzu może być nawet Bałtyk i pojeździć na koniu i love horse
_________________ "Wolność - to oddech życia." - Alfred Delp