Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 19:36
Patryk392 napisał/a:
Ja mam plany w tym roku na Słowację do tych gorących źródeł
A polecam, polecam. Nie wszystkie jednak, ale bardzo fajnie tam jest.
Penny Lane napisał/a:
Ja właśnie sobie zaplanowałam, że w wakacje nadrobię swoje braki filmowe
Obawiam się, że ja też. P. ma 145 filmów, których nie oglądnęła i mamy się za to wspólnie kiedyś zabrać.
A co do moich wakacji?
Cóż, na razie plan jest taki:
Wyjeżdżam 1 lipca, wracam do domu 31 września.
Amen.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Ponad miesiąc do góry brzuchem w obrębie Śląska ewentualnie Krakowa.
Potem 3 tygodnie opierniczania się na obozie w Bukowinie Tatrzańskiej (Dzieci PETEKU łączcie się!). Kto będzie tam w sierpniu to z miłą chęcią go odwiedzę
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4306 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 19:42
Bedę się uczyć tego pieprzonego francuskiego.
Poza tym nie wiem, jadę nad morze, jeśli dostane się na warsztaty wokalne to będę je miała.Poza tym dużo czasu ze znajomymi, ludźmi ulubionymi
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 19:50
Misha napisał/a:
Ponad miesiąc do góry brzuchem w obrębie Śląska ewentualnie Krakowa.
Misholec, a na Podkarpacie z Cicim to się czasem nie wybierasz?
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Co zatrzyma mnie ...
Pewnie 4 lato z rzędu spędzę w Wiedniu.. W sumie to się cieszę, bo uwielbiam to miasto. Innym wyjściem jest wyjazd do Holandii, ale to się pewnie nie uda. W sierpniu zaś jadę do Niemiec na parę dni.
_________________ śpij!
radzę Ci
bo brzydula w tiulach
porwie Ci tatusia!
znalazłam:) nocleg w cisnej znalazlam na stronie populada.pl. Tam trochę posiedzę a później nad Solinę na żagle- wypasiony plan! ;D i problem mam z głowy!:)
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2863 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 15:31
No ja już na szczęście wszystko zaplanowane mam, jak dla mnie wakacje zaczynają się od 8 czerwca.
I spełni się jedno z moich marzeń - dwa razy do Hiszpanii.
Czerwiec - Katalonia (Barcelona i okolice).
Lipiec - Madryt.
Później - wolne, prawdopodobnie i praca.
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 18:48
Misha napisał/a:
Cytat:
Misholec, a na Podkarpacie z Cicim to się czasem nie wybierasz?
Jak przekonasz moją mamusię, żeby mi pozwoliła, to nie ma sprawy
Z tym nie ma problemu. Podobno mam dar przekonywania.
Cytat:
Mam nadzieję że pogoda nam dopisze w tym roku
Nawet jeśli nie bardzo dopisze w Polsce, to na Słowacji na pewno. Zresztą, tam nie potrzeba słoneczka, żeby móc kąpać się w wodzie o temp +30 stopni.
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Co zatrzyma mnie ...