Wiek: 13 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 22 Skąd: Z Lublina ;]
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 12:26
Leydzin, tez chce!
Jak na razie to do Los Angeles. Bede polowal na Taniego iShita.
Pozdrawiam Gość.
_________________ I Ty Gość mozesz zostac moim wrogiem na nastepne 27 sekund
"The only way to comprehend what mathematicians mean by Infinity is to contemplate
the extent of human stupidity." - Voltaire
ghandi [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 12:53
ja nie wiem, czy już tu pisałam, nie mogę się znaleźć:P.
trudno, będziecie skazani najwyżej przeczytać o moich wakacjach raz jeszcze ;P.
jadę od tego czwartku do mniej więcej połowy lipca jadę do Rabki, do sanatorium, potem chciałam jakiś obóz w góry, albo do Włoch. później z rodziną moją chyba do Chorwacji. a w czasie wolnym koncerty, seanse filmowe i moje ulubione: KSIĄŻKI i płyty! mam mnóstwo do przesłuchania i przeczytania i w końcu czas na to będzie;).
[ Dodano: Wto Cze 10, 2008 14:02 ]
ach, no i do babci i dziadka pewnie pojadę:).
Ja tak jak już pisałam - muszę sobie nadrobić braki filmowe, mam mnóstwo płyt do przesłuchania, oraz pełno gier do przejścia ;p Będę też pewnie czytać coś, by nie cofnąć się intelektualnie, a oprócz tego z frendem planujemy się szlajać gdzieś po Polsce. A i jeszcze, jak wreszcie doprowadzę mój rower do porządku, na długie wycieczki będę jeździć ;]
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Przeczytaj regulamin a dowiesz się, czemu dla Ciebie ten podpis, Gość.
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 17:17
A ja się wymigałem z Tunezji i będę sobie świadkował na ślubie. Poza tym mam masę książek do przeczytania i obiecałem pewnemu moderatorowi spotkanie. Słowa trzeba dotrzymać
Najpierw jeszcze w czerwcu obóz pod namiotami. Akcja niesamowita, gdyż polega na całkowitym przestawieniu się na język angielski (po paru dniach zaczynasz myśleć w tym języku). Dodatkowo różne pogadanki przeciwko używkom, mnóstwo zabaw (normalnie jak w przedszkolu). Generalnie jak się wlezie do lasu to przez ten ponad tydzień się nie wyłazi.
I mnie to rajcuje
Później dopiero chciałabym się wybrać na obóz informatyczny *.*
http://www.stkk.pl/bal/bal_turnusy.php?turnus=34
Może się trafi na tym forum taki maniak jak ja?
Reszta wakacji to czysty spontan i szlifowanie C++ ^^
No i oczywiście latanie na paralotni.
Amen.
na początek Mazury... tak niskobudżetowo żeby tylko troszkę odetchnąć od szkoły...
potem praca, praca, praca a na koniec 3 tygodnie jeżdżenie samochodem po Europie