Pomogła: 4 razy Wiek: 16 Dołączyła: 06 Cze 2008 Posty: 93 Skąd: Z Gór:P
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 18:51
Miałam lecieć na Florydę !!!!! No ale oczywiście nic nie wyszło... Może za rok?! hhehh fajnie by było...
No a w tym roku musi mi wystarczyć morze Polskie niestety, byłam już tam 3 razy jest takie zimne... brr, ja wolałabym np do Włoch, ale rodzce...
No i może też Do mojego kochanego Wiednia
Ciekawe co w ogóle z tych planów będzie? Ale gdzieś się pasuje wybrać
Te wakacje muszą być ciekawe!!!!
YO!!!:D
_________________ ...:::: ŻYJ- krzyknęła nadzieja.... Życie odparło cicho- BEZ CIEBIE NIE POTRAFIĘ::::::.......
~~~~~~~~~~~~
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 29 Maj 2008 Posty: 488
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 20:41
O, a mnie się plany zmieniają z dnia na dzień. Bo jednakże będą góry, polskie morze i praca, praca, praca. Ta przyjemna z aparatem, i ta 'nie do końca przyjemna' z pieniędzmi ; )
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1730 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 21:37
Mrówka napisał/a:
O, a mnie się plany zmieniają z dnia na dzień.
Moje też. I cholernie mnie to wkurza, bo jak sprecyzowane i wszystko pięknie mi się układało w kwietniu, tak na chwilę obecną, prawdopodobnie lipiec będzie wolny. A to źle, źle i jeszcze raz powtarzam źle.
Ale wycieczka autobusem po Europie mam nadzieję, że wypali ( choć użeranie się nad 11-15 letnią młodzieżą już nieco mniej mnie satysfakcjonuje).
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Ja w wakacje w pierwsze dwa tygodnie lipca jadę samochodem z rodzicami do Włoch ^^ ;] zwiędzę sobię kawałek tego pięknego państwa, a potem wrócę do domciu.. Potem pewnie do Murucina na działkę i do babci ;]
_________________ Nic nie dzieje się przypadkiem, wszystko jest zawsze z jakiegoś powodu
Pomogła: 4 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 21:14
Plany mi się zmieniły, bo nie wyszło nic z Brwinowa na początku wakacji. Na pewno jadę nad morze pod koniec lipca, potem 8 sierpnia do Warszawy na ślub mojego brata ciotecznego, a do Brwinowa może mi się uda tak pod koniec wakacji.
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.