Wysłany: Sro Maj 14, 2008 17:13 Czy jest ktoś chętny.. ?
Hej Pytanie kieruję głównie do dziewczyn, jako że sama jestem dziewczyną. Planuję wyjazd na workcamp, ale wiadomo, z kimś zawsze raźniej.
Nie wiem czy słyszeliście o workcampach? Jest to coś bardzo fajnego, cudownie spędzony czas, za niekiedy symboliczne pieniądze, międzynarodowe towarzystwo, język angielski w użyciu 24 godziny na dobę. Obozy mają różne profile, wybór jest ogromny. Na takim wyjeździe najczęściej wykonuje się lekkie prace, ale jakie - to zależy od profilu obozu. nie trzeba mieć 18 lat, no ale ze względu na (mój) wiek wybór się trochę zawęża. Albo manualne, albo praca z dziećmi, albo jakieś drobne fizyczne (za darmo). Płaci się np. 200 zł + dojazd. Oczywiście myślę o obozach zagranicznych (np. Niemcy, Francja). Widziałam ciekawe obozy teatralne w Turcji, ale przeloty są zbyt drogie . Wystarczy znajomość angielskiego, jeśli ktoś słabo się czuję mogę pomagać.
Coś o mnie ) Mam na imię Karolina, jestem z okolic Białegostoku, 18 lat kończę w listopadzie. Najlepiej proszę o kontakt np. na gg: 4275356 lub e-mailowo karolagood@gmail.com. Oczywiście tutaj na forum również.
Naprawdę Was namawiam )) Zastanówcie się. Wejdźcie na stronę i poczytajcie o Workcampach za granicą, z prawej strony jest wyszukiwarka. Pozdrawiam z nadzieją na odzew
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2863 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 17:50
Hm. Mam dziwne wrażenie, że to zwykły.. hmm, swego typu spam. Proszę autorkę o odpowiedź, jestem ciekawa, czy kiedykolwiek jeszcze zawita na tym forum.
Hm. Mam dziwne wrażenie, że to zwykły.. hmm, swego typu spam. Proszę autorkę o odpowiedź, jestem ciekawa, czy kiedykolwiek jeszcze zawita na tym forum.
Cześć W sumie nie dziwię się że mnie o to posądzasz w dobie zalewającego nas spamu z każdej strony Zareklamowałam to jakoś aby pokazać o co mi chodzi, więc wyszła z tego swego rodzaju reklama To nie jest spam. I w sumie po co spamować na temat wolontariatów...
Pozdrawiam
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 261 Skąd: krk
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 13:10
oo warto wiedziec! w przyszłosci napewno się wybiorę, bo w tym roku wakacje mam już mniej wiecej zaplanowane.zreszta jeszcze jestem raczej troche za młoda, musze podszlifować swój język.Pozdrawiam Miłego pobytu.