1.40km
2.40km
3.15km
4.24km
5.Moge pływać bez końca
6.Nie na basenie a w jeziorze bez odpoczynku sam płynąłem przez srodek(gł.okolo 7-8m) przez całe(około 1,2km)[/center]
1.Ile kilometrów jesteście w stanie przejść bez odpoczynku?
Baaaardzo dużo Np. Jakiś tydzień temu wyszłam o 2 z chaty,koło 9 rano wróciłam. Całej nocy przeszłam jakieś 150 km. tak mi się wydaje [na oko] Sama z resztą nie wiem =/ Może przeszłam więcej może mniej ale cały czas byłam na nogach.
wiktorek napisał/a:
2.Ile najwięcej kilometrów przeszliście?
To była właśnie w/w "wycieczka"
wiktorek napisał/a:
3.Ile jesteście w stanie przebiec kilometrów bez odpoczynku?
Hmm,miałam taką jedną sytuację z koleżanką,że by zdążyć na pociąg w 10 min. musiałyśmy przebiec pędem z ok. 3/4 km. Ech,jakie to były nerwy
Jeżeli chodzi o takie bezstresowe bieganie,dość spokojnym tempem to może z 2/2.5 km
wiktorek napisał/a:
4.Jak długi był Wasz najdłuższy bieg?
Nigdy nie liczę tego ile km przebiegłam ale raz brałam udział w maratonie. Biegaliśmy 1 kilometr
wiktorek napisał/a:
5.Ile metrów na basenie jesteście w stanie przepłynąć bez odpoczynku?
Na basen chodzę dla relaksu. Nie wiem czy tu można w km liczyć (co nie znaczy,że siedzę w wodzie w miejscu,bo pływam cały czas xD) XD
wiktorek napisał/a:
6.Jak długi był Wasz dystans na basenie?
W pdst. pływaliśmy zawsze godzinę,gdzieś tak 10x50m ? Nie pamiętam już.
Co do swojej kondycji to jestem zadowolona bo chociaż nie mam figury sportsmenki
to potrafię wytrzymać/dać z siebie znacznie więcej niż niejedna "(hot)chick" ;D
nie mam kondycji, no cóż...
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
wyszłam o 2 z chaty,koło 9 rano wróciłam. Całej nocy przeszłam jakieś 150 km. tak mi się wydaje [na oko]
Na moje oko, musiałabyś iść z prędkością ponad 21 km/h, (150/7) a przeciętny człowiek idący szybkim marszem robi 6 km/h. Faktycznie wydaje Ci się.
A co do pytań... Bez odpoczynku 72 km to mój rekord, pieprzone 12 godzin marszu, cały czas na nogach.
wiktorek napisał/a:
2.Ile najwięcej kilometrów przeszliście?
Niejasne... W ciągu 24 h ?? 101,5 km
A najdłuższa wędrówka mojego życia to 350 km w niespełna tydzień.
[ Dodano: Czw Wrz 11, 2008 09:53 ]
A jeżeli chodzi o bieganie i pływanie to ciężko ze mną. Nigdy nie liczyłem, ale w tej kwestii moje wyniki są raczej mizerne. Ale osobiście chciałbym poznać ludzi, którzy piszą tu, że są w stanie przebiec 40 km bez odpoczynku... Naprawdę imponujący wynik...
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 149 Skąd: wziąć na wino..
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 14:12
1. 90
2. 90x2 plus bieganie, czołganie, skakanie itd. (szliśmy na poligon, potem ćwiczenia na poligonie i spowrotem na obozie survivalowym w wojskowych butach)
3. Nie liczyłem ale kiedyś po 5 miałem ochotę wypluć płuca więc może z 7..
4. 10 w 4 klasie podstawówki
5. Unikam wody więc może z 10cm
6. 0mm